Medai Mark Sony DAV-DZ840 Kampanyası Tavsiyeleriniz?
-
----------
bu tarz ürünleri internetten almamaya çalışıyorum ne olursa olsun karşımda bi muhatap bulmak güzel hepsi burada garanti konusunda berbat resmen sizle oyun oynuyorlar..
bahsettiğim ürünü dün medai marktan aldım gece kurulumunu bitirip deneme fırsatımoldum
ilk izlenimlerim
sesini açamadım saat 12ye geliyordu 10 katlı bir binanın 5 katında otuyorum sıkıntı çıkabilir
televizyonda optik çıkışı bulunmadı için nerdeyse vazgeçiyordum almaktan son anda D Smart ın optık çıkışı olduğunufarkettim
optik kablosu ile D smart ı direk anfiye bağladım
sonuç: ben çok memnun kaldım görüntüsüde fena değil
blueray oynatıcı alınırmıydı belki alınırdı ama onun yerine blue ray oynatıcılı laptop alırım daha iyi
-
tri bunu yazdı:
-----------------------------
----------
bu tarz ürünleri internetten almamaya çalışıyorum ne olursa olsun karşımda bi muhatap bulmak güzel hepsi burada garanti konusunda berbat resmen sizle oyun oynuyorlar..
bahsettiğim ürünü dün medai marktan aldım gece kurulumunu bitirip deneme fırsatımoldum
ilk izlenimlerim
sesini açamadım saat 12ye geliyordu 10 katlı bir binanın 5 katında otuyorum sıkıntı çıkabilir
televizyonda optik çıkışı bulunmadı için nerdeyse vazgeçiyordum almaktan son anda D Smart ın optık çıkışı olduğunufarkettim
optik kablosu ile D smart ı direk anfiye bağladım
sonuç: ben çok memnun kaldım görüntüsüde fena değil
blueray oynatıcı alınırmıydı belki alınırdı ama onun yerine blue ray oynatıcılı laptop alırım daha iyi
-----------------------------fiyat olarak zararda oldugunun farkındasındır umarım hocam :) ayrıca bu ürünü de büyük magazalarda bulabileceğini düşünüyorum keşke bi bakaydın
sadece bluray oynatıcının 300 tl civarı oldugunu düşünürsek bilemiyorum hocam memnunsan için rahatsa iyi , ben elektronik bir cihazı almadan 5 ay önce başlıyorum hesaplamaya :D
-
fiyat olarak zararde olduğumu duşunmuyorum
emsal olan makinalarla karşılaştırdım orada hepsi fiyat olarak o civarda
daha once dediğim gibi elektronik eşyalarda görerek deneyerek vekarşında muhatap bularak almak en iyi örnek vercek olursak mediamarktan tel aldım 1 sene kullandım daha sonra servise verdim servis süresini 40 gunu geç ti sonuç para iadesi ne hekem heyeti e başka bişey o yusden memnunum :)