Medal Of Honor Warfighter - PC
-
Tnrsk bunu yazdı
arkadaşlar shore leave bölümünde hani keskin nişancı tüfeğiyle çatıdaki elamanları indiriyoruz sonra apacheler geiyo binaları tarıyo ondan sonraki bölüme geçerken oyun donuyo nasıl halledicez bunu
bu sorunu çözen varmı =?
-
ArmadA bunu yazdıTnrsk bunu yazdı
arkadaşlar shore leave bölümünde hani keskin nişancı tüfeğiyle çatıdaki elamanları indiriyoruz sonra apacheler geiyo binaları tarıyo ondan sonraki bölüme geçerken oyun donuyo nasıl halledicez bunu
bu sorunu çözen varmı =?
çok uğraştım olmadı. flt sürümünü indiriyorum şimdi
-
yaa aga visiual studio yu çalıştırıyor under ın verdiği linkteki de dahil bende yüklü saten ama oyundan gene de atıyor gıçık oldum 15 gb indiricem die yırtımdım 3 gün bi daa indirememde falla :S
-
oyunda sorun yaşayanlar varsa flt sürümünü indirsin.şu an oynuyorum araba takip bölümüne de geçti sorunsuz çalışıyor..
-
lan 15 gb çekilirmi bi daaa yaa çözümü aradım 2 gündür yok bulamadım skidrow da hata var bazılarıda biz geçtik crack le diyo. bende visual studio da hata verio o tren yerine gelince makine visual i çalıştırıo makine orda takılıo sorun o.
-
xxspiderxx bunu yazdı
oyunda sorun yaşayanlar varsa flt sürümünü indirsin.şu an oynuyorum araba takip bölümüne de geçti sorunsuz çalışıyor..
bayramda kastirayim oynayayim dedim devamli oyundan atinca biraktim
bunu bi deneyeyim