Medeni Hal Öğrenmek?
-
Webden medeni hali öğrenmek mümkün mü? Nasıl öğrenebilirim? Teşekkürler.
-
webden medeni hal ögrenilmiyor çok aradım çok ugraştım yok medeni hali nufustan vukuat lı nüfus örnegi ile alınıyor oda tc no ile
(ben küçük işlerini hallettigim bi polis abim var sagolsun adliyeden alıp geldi varsa adliye ile ilişikli bi polis abiniz halleder)
(ayrıldıgın kız arkadaşın evlenmişmi die bakacaksan salla bakma bence)
-
Öyle birşey yoktur herhalde karşılaşmadım hiç.
-
vukaat bunu yazdı:
-----------------------------webden medeni hal ögrenilmiyor çok aradım çok ugraştım yok medeni hali nufustan vukuat lı nüfus örnegi ile alınıyor oda tc no ile
(ben küçük işlerini hallettigim bi polis abim var sagolsun adliyeden alıp geldi varsa adliye ile ilişikli bi polis abiniz halleder)
(ayrıldıgın kız arkadaşın evlenmişmi die bakacaksan salla bakma bence)
-----------------------------Ama bu merak beni öldürür hacı. Polis abimiz yok mlsf. Ama kimlik nosu var. İşe yaramaz mı?
Benim kimlik numaramı mı kasdettin?
-
Kimin medeni halini öğreneceksen onun kimlik nosu lazım.
-
ögrenmek istedigin kişinin tc nosu bilmen gerek biliyorsan pm den ulaş yarın bakarız bi hal çaresine.
-
www.yenipbs.gov.tr linkine tıklayınız kullanıcı işlemleri kullanıcı klavuzunu okudum deyip işleme devam ediniz daha sonra birkac bilgiyi girdikten sonra sorgulatın
MEDENİ HALİ ögrenebilirsiniz
Bu bilgileri THGSecurity.Org CoderHacker' abimden Öğrendim -
vandal bunu yazdı:
-----------------------------
www.yenipbs.gov.tr linkine tıklayınız kullanıcı işlemleri kullanıcı klavuzunu okudum deyip işleme devam ediniz daha sonra birkac bilgiyi girdikten sonra sorgulatın
Bu bilgileri THGSecurity.Org CoderHacker' abimden Öğrendim
-----------------------------reklam botu gibi masaj yazmissin :D
-
bence asuman o subayla evlenmiştir :|
edit: ayrıca cumhurun soyumsopum.net i ve bilimum bu tip site türevlerinin database oluşturmaya çalıştıkları odtüde kulaktan kulağa konuşuluyo..
amk bi takım kansızlar bu verileri satar bile neyse benden sölemesi.. hiç bişeyin garantisi yok gibi gidin nufus müdürlüğünden öğrenin.. dayım halam vs diyin mutlaka alırsınız..
-
vandal bunu yazdı:
Bu bilgileri THGSecurity.Org CoderHacker' abimden Öğrendim
yenipbs.gov.tr diye biradres yok yenipbs.saglik.gov.tr olabilir. zaten yenipbs demek yeni personel bilgi sistemi demek. yani orada kayıtlı olanları görebilmen için devlet memuru falan olması gerekiyor. hadi aradıgın kişi devlet memuru ve şifreyi de biliyosun giriş te yaptın. ama bu kez de medeni hali gncel olmaz yani ben 2005 te askerligi yaptım ama bende haal yapmadı diyor.
-
kızın kimlik nosunu biliyorsan yaparsın.kimlik no öğrendiğin sayfadan kimlik no doğrulamayı seç yaz bak kızın soyadı değişmişmi