Media Markt - Gece Kuşu 18.06.2014
-
Bu akşam saatler 22:00’yi gösterdiğinde www.mediamarkt.com.tr’de Gece Kuşu kampanyamız başlıyor! Saatini kurmayı unutma!
Sitesinden alıntıdır,takip etmek isteyenlere bi hatırlatma mahsadında.....
-
aham şaham bişi olacağını sanmıyorum ama bekleyelim
-
Gecende bekledim boyle fasa fiso seyler vardi hep.
-
bilgisayar felan indirime girermi ?
-
inşallah uygun bir şeyler olur
-
Indirim mindirim hikaye :-)
Fiyat guncellemelerinde hata yapmazlarsa (2000 liralik urunu 1000 lira falan gibi) yaptiklari hep ayni ...
2000 liralik urun , 2500 gosterilip 1975 tl ye satma mantilatisine hastayim firmalarin....
Edit : Fiyat Temsili ...
-
JiggSaw bunu yazdı
Indirim mindirim hikaye :-)
Fiyat guncellemelerinde hata yapmazlarsa (2000 liralik urunu 1000 lira falan gibi) yaptiklari hep ayni ...
2000 liralik urun , 2500 gosterilip 1975 tl ye satma mantilatisine hastayim firmalarin....
Edit : Fiyat Temsili ...
düzgün bir üründe yok zaten tırt çıktı boşuna bekledik
-
Media Markt fiyat konusunda tam sıkıntılı bir yer. Şimdi meraktan girdim baktım da Galaxy S3 mini için 599 lira demişler. La ben onu ilk çıktığında 550 liraya aldım :)
-
bumuydu? Girdim baktım siteye herşey ateş pahası. bebek arabası bile 300 TL lan :/ Saat gecenin birbuçuğu indirim diye girdim bindirim gördüm. Umarım bu bir rüyadır by :D
edit: 100 TL'ye mausepad mi olur lan 8|
biri şu gece kuşunu vursun amk 8s
DrKeworks tarafından 19/Haz/14 01:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Skim bütün sitelerin indirimini. Salak avından başka bişey değil.
Burda da Kipa dükkan kapatıyo pahalılıktan kimse alışveriş yapmıyo diye, kapanışa özel %50 - %70 indirim dediler gittik, herşey diğer mağazalardan daha pahalı. Giderayak adam skecekler küçük akıllarınca.
-
sürekli oluyo o gece kuşu zaten :) vatan ın sürekli olan %30 luk indirimleri gibi :D