Media Markt Tan Parayla Para Kazanmak.
-
her 1 oynatıcı için 50 tl kar ediyosun hoca. sen bu oynatıcılardan 100 tane alıp hepsini 100er tlden satamazmıydın?
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------
her 1 oynatıcı için 50 tl kar ediyosun hoca. sen bu oynatıcılardan 100 tane alıp hepsini 100er tlden satamazmıydın?
-----------------------------Keşke ellerinde 4 tane değilde daha çok kalmış olsaydı.
Yanlız kaçırdığın bi nokta para iadesi değil çek iadesi olarak alıyorum.
Ha ben paraya çevirmem sıkıntı olmadığından benim için sıkıntı yok.
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------Keşke ellerinde 4 tane değilde daha çok kalmış olsaydı.
çek olarak alınıpta basit bi tane elektronik dükkanı açılabilir. iyi takip etmek lazım piyasayı. senden bekliyoruz böyle bişey:) -
real_agabey bunu yazdı:
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------media markta tanıdık yok oyüzdn bilgm yk ama diger firmalarda oldugu gibi çalışanlarına belli bi indirimi kesin vardır
orda çalışanlardan biriyle anlaşıp çeki senden cek degerinin daha az fiyatına alabilir belki hem senin eline nakit geçer hem onun işine yarar
kendi indiriminide koyunca bedavaya gelir alcagı şey :D
-
FCN bunu yazdı:
real_agabey bunu yazdı:
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------media markta tanıdık yok oyüzdn bilgm yk ama diger firmalarda oldugu gibi çalışanlarına belli bi indirimi kesin vardır
orda çalışanlardan biriyle anlaşıp çeki senden cek degerinin daha az fiyatına alabilir belki hem senin eline nakit geçer hem onun işine yarar
kendi indiriminide koyunca bedavaya gelir alcagı şey :D
-----------------------------Orda çalışantanıdığım var.Fakat benim için böyle bişeye gerek yok.Zaten klima alacaktım.
Artı olarak çeki bi kerede harcamak zorunda değilsiniz.Resimde görünüyor zaten kredi kartı şeklinde.İster 1TL 1TL harca istersen hepsini bi kerede harca.
İçine para yüklenmiş kredi kartı gibi düşünün.
Ürün hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için.
ttp://www.turkdonanim.com/urun-inceleme/iomega-screenplay-director-hd-media-player-1tb.html
-
şerefsizim aklıma gelmişti:) ama plazma vs. Media mark zaten en pahalı satan alışveriş merkezi. Peki edia mark'ın tüm ürünleri bu şekilde mi.(Daha ucuzunu bulana farkın 2 katı) Bir aralarda carrefourSA'da aradaki farkın bi kaç katını veriyordu?
-
aksata bunu yazdı:
şerefsizim aklıma gelmişti:) ama plazma vs. Media mark zaten en pahalı satan alışveriş merkezi. Peki edia mark'ın tüm ürünleri bu şekilde mi.(Daha ucuzunu bulana farkın 2 katı) Bir aralarda carrefourSA'da aradaki farkın bi kaç katını veriyordu?
-----------------------------Tüm ürünler için geçerli tabi ki de.
-
akdenizde 2 tane bayisi varmış bende diyorum neden hiç duymadım bu media markt'i
-
SaMyELi bunu yazdı:
akdenizde 2 tane bayisi varmış bende diyorum neden hiç duymadım bu media markt'i
-----------------------------Avrupanın en büyük elektronik alış-veriş devini duymadığına emin misin?
-
şerrrefsizim bu benim aklıma gelmişti