Media Player"In Yeni Surumu Kopya İşletim Sistemlerinde Çalışmıyo
-
abilerim bugün 3-4 kişi bana Windows Media player"ı guncellediğini ama işletim sistemi orjinal olmadığı için çalışmadığını soyledi... bilgisi olan warmı bu konuda ?
-
'' Legal Xp '' ile windows'unu orjinal yap.
-
Çalışıyor. O programı bul ve içindeki exe yide sağ tıklayrak çıkar de. Sonra içinden başka bir kaç dosya çıkacak onun içindeki programı kur. O ilk gelen exe nin içinde orjinal olduğunda yasaklayan koruma var. Ondan kurtarmıs olacaksın ve kullancaksın...
-
yada windows u etkinleştir ir2 nin geunie miydi neydi öle bişey yapmıştı onunla ir2 ye pm falan at link verir sana
-
yaa... zaten ben guncellemedim... sadece bu konuda bilgim olsun die şeettim... saolsunki tarikaq beni bu konuda aydınlattı... :)
-
Ayni sorun bendede var nasil cozucez bunu? media player güncelleme yapmiyo Xp orjinal olmadigindan.
-
Aynen başıma bela oldu
-
Yokmu bilen biri?
-
bende (MUİZ kb905474_1.5.540.0 xp lisanslama orjinal yapma ) diye bi olay vardı bunu kuruyordum ve xp orjinal modunda her türlü güncellemeyi falan yapıyodum bunu geçen ay iptal etmişler yenisi çıkmış o nu bulabilirsek çok süper olur çok ama çok işe yario
-
xp yi orjinal yapmak için bunu bi deneyin
http://rapidshare.com/files/21509104/legal_xp.rar.html -
Saolasin denedim calisio
Toplam Hit: 5116 Toplam Mesaj: 14