folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Medieval II Total War [ Soru ]

Medieval II Total War [ Soru ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:
    -----------------------------

gfb_soldier bunu yazdı:

ReDsEa bunu yazdı:

gfb_soldier bunu yazdı:

hocam merak etme oyun ılerledıkce bir turn en az 1 saat sürecek zaten:)

dostum katılıyorum Osmanlıyı sectim basladım oyuna.. forumlarda millet mısırla ve bizansla ugrasırken Moğollar geliyor darma duman ediyor bizi filan die konusuyorlar ben mi çok iyi oyuncuyum bilmiyorum :))

Bizansı yıktım   mısırı yıktım  Rusyayı yıktım  Balkanlardaki tüm devletleri yıktım   Emevileri cebelitarıka kadar sürdüm...

ve Doğuya batıdaki gelişmiş şehirlerden asker çıkarıp gönderiyorum. Doğudaki şehirleri geliştiriyorum Yığnak yaptım kaleler felan kurdum hala gelmedi Moğollar erken diolar daha.. :))

Danimarka ve polonya çok güçlendiler onlarla savaşıyorum bi yandanda çok eğlenceli oluyo < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> r.. Doğu sınırınıa yığnak yaptım moğollar için batı avrupayla savaşıyorum :dd

Hoca sen bekle biraz daha :) batıyla aranı iyi tutmaya bak o satten sonra.Önce moğollar gelıcek yanlış hatrlamıyosam 7 tane full yıldızlı full orduyla:))
    Onlardan sonra rusya taraflarına yüce timur han gelecek o da bayaa bir güçlü.aklın varsa ya direk vazgeç oralardan iyice batıya ak.yada batıyla aranı iyi tutup doğunu sağlama almaya bak:)
    götü kolla hoca:D

hocam bi tur 1 saati geciyo  bazen sıkılıyorum bazen dalıyorum oyuna saatlerce oynuyorum gelsin a.q artık.. 2 hafta oldu oynamayalı...

doğudaki herhrin basında 3 tane full ordu bulunduruyorum.. her sehirde 1 vali ve full.. yani yaklasık 12-13 tane full ordu bekliyor moğolları orda ve orduları sürekli güncelliyorum takviye yapıyorum.. En son 7 tane Full yıldızlı full ordumu Deniz yoluyla avrupaya götürmüştüm balkanlardan danimarkanın üzerine yürüyecem çok sıkıştırıyolar barıs teklifimi kabul etmiyorlar :)) bende dalıyorum :d

oha o kadar ordunun giderlerini nasıl karşılıyosun hocam rahat 200000 gideri vardır anlattığın gibiyse:)?
    eğer medievaldan sıkıldıysan sana broken crescent modunu öneriyorum.Harika bir mod oyundan katkat daha guzel bence:)

http://www.twcenter.net/wiki/Broken_Crescent

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

gfb_soldier bunu yazdı:

CasTeaL bunu yazdı:

Birde şeyi sorcam mesala tüccar, rahip ve prensesleri nasıl kullanıyoruz ?

tüccarları trade yaptığın ülkelerin hammadde noktalarına götür.zaman geçtikçe tüccarların tecrübe kazanır daha fazla para getirmeye başlar.
    Raipler ve imamlar din konusunda yardımcı olacaklar sana imamları müslüman olmayan düşman şehri dibine götür zamanla müslüman sayısı artacak ve hatta müslüman oranı gavurlardan fazlaysa isyan çıkaracaklar :)

Hocam hammadde noktaları nereler oluyor

hocam onu nasıl anlatsam.
    İstanbulun dibinde olacaktı böyle mavimsi simge gibi ipekti yanlış hatırlamıyorsam.Dağların dibinde oluyor kömür demir altın.harıtaya dikkatli bak görürsün.

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

gfb_soldier bunu yazdı:

ReDsEa bunu yazdı:

gfb_soldier bunu yazdı:

ReDsEa bunu yazdı:

gfb_soldier bunu yazdı:

hocam merak etme oyun ılerledıkce bir turn en az 1 saat sürecek zaten:)

dostum katılıyorum Osmanlıyı sectim basladım oyuna.. forumlarda millet mısırla ve bizansla ugrasırken Moğollar geliyor darma duman ediyor bizi filan die konusuyorlar ben mi çok iyi oyuncuyum bilmiyorum :))

Bizansı yıktım   mısırı yıktım  Rusyayı yıktım  Balkanlardaki tüm devletleri yıktım   Emevileri cebelitarıka kadar sürdüm...

ve Doğuya batıdaki gelişmiş şehirlerden asker çıkarıp gönderiyorum. Doğudaki şehirleri geli < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> ştiriyorum Yığnak yaptım kaleler felan kurdum hala gelmedi Moğollar erken diolar daha.. :))

Danimarka ve polonya çok güçlendiler onlarla savaşıyorum bi yandanda çok eğlenceli oluyo < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> r.. Doğu sınırınıa yığnak yaptım moğollar için batı avrupayla savaşıyorum :dd

Hoca sen bekle biraz daha :) batıyla aranı iyi tutmaya bak o satten sonra.Önce moğollar gelıcek yanlış hatrlamıyosam 7 tane full yıldızlı full orduyla:))
    Onlardan sonra rusya taraflarına yüce timur han gelecek o da bayaa bir güçlü.aklın varsa ya direk vazgeç oralardan iyice batıya ak.yada batıyla aranı iyi tutup doğunu sağlama almaya bak:)
    götü kolla hoca:D

hocam bi tur 1 saati geciyo  bazen sıkılıyorum bazen dalıyorum oyuna saatlerce oynuyorum gelsin a.q artık.. 2 hafta oldu oynamayalı...

doğudaki herhrin basında 3 tane full ordu bulunduruyorum.. her sehirde 1 vali ve full.. yani yaklasık 12-13 tane full ordu bekliyor moğolları orda ve orduları sürekli güncelliyorum takviye yapıyorum.. En son 7 tane Full yıldızlı full ordumu Deniz yoluyla avrupaya götürmüştüm balkanlardan danimarkanın üzerine yürüyecem çok sıkıştırıyolar barıs teklifimi kabul etmiyorlar :)) bende dalıyorum :d

oha o kadar ordunun giderlerini nasıl karşılıyosun hocam rahat 200000 gideri vardır anlattığın gibiyse:)?
    eğer medievaldan sıkıldıysan sana broken crescent modunu öneriyorum.Harika bir mod oyundan katkat daha guzel bence:)

http://www.twcenter.net/wiki/Broken_Crescent

Rome Total War dan beri serinin çıkan tüm oyunlarını bitirdim. artık yapımcı kadar bilgiliyim bu oyunlarda :) Tüüm ticaret merkezleri elimde sayısız tüccarım var. ve madenlere çok önem verdim. tarımdanda baya bişiler geliyor :) şehirlere ilk önce Yol ve Ticari binalar yapın. askeriyeye sonra önem verirsiniz. ticaret binalarını yapın ve geliştirin sonra ekonmi tavan yapıyor :D

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Moğollar henüz bana da gelmedi ne iştir anlamadım :| Sene oldu 1300 bilmem kaç,ne gelen var ne giden.Papa İstanbul'a kafir cihadı ilan etti,gelen giden orduları İstanbul'a varamadan katlediyorum :D Suikastçilerim Hasan Sabbah'ın fedailer gibi,vızır vızır :B Papal States'e doğru akayım diyorum da bu defa Moğollar gelir de Bağdat'tan bana kaymaya başlarlar diye tırsıyorum :D Suikastçilerimi özellikle Captainlere ve prenseslere salıyorum :D Hem öldürme şansı yüksek hem de tecrübe kazanıyorlar :D Avrupa ülkelerinde general,hükümdar kalmadı,dakka başı isyan,dakka başı şehirler yanıyor :D Ama işte gel gör ki daha ortada Moğollar yok :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

cyb3rt1m3 bunu yazdı:

Moğollar henüz bana da gelmedi ne iştir anlamadım :| Sene oldu 1300 bilmem kaç,ne gelen var ne giden.Papa İstanbul'a kafir cihadı ilan etti,gelen giden orduları İstanbul'a varamadan katlediyorum :D Suikastçilerim Hasan Sabbah'ın fedailer gibi,vızır vızır :B Papal States'e doğru akayım diyorum da bu defa Moğollar gelir de Bağdat'tan bana kaymaya başlarlar diye tırsıyorum :D Suikastçilerimi özellikle Captainlere ve prenseslere salıyorum :D Hem öldürme şansı yüksek hem de tecrübe kazanıyorlar :D Avrupa ülkelerinde general,hükümdar kalmadı,dakka başı isyan,dakka başı şehirler yanıyor :D Ama işte gel gör ki daha ortada Moğollar yok :|

hoca moğolları geç onlar biraz hikaye :D (ne hikaye ama :D) birde bunun timuru var :D filler skiyor ebeni :D

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Elinde Mert Köymenin çevirisi dışında Türkçe çeviri olan varmı KYRO MOD 5.0 diye bir mod buldum total war turkiye de ama bütün linkler kırılmış elinde sağlam bulunan varmı ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Beyler var mı hala Medieval 2 oynayan?

Stainless Steel modunu indiriyorum ama kararsız kaldım kurayım mı?

arbeit macht frei
Toplam Hit: 2472 Toplam Mesaj: 18