Medusa - Antika Bedenler (Kendi Kadar Seside Guzel - Bayan Rapci :P )
-

Medusa - Antika Bedenler
Track List:
1] İntro Antika BedenLer
2] MedusA-MedusA'nın Ruhuna
3] MedusA ft Samuray-UmutLarım Tükendi
4] Medusa-ÇöL
5] MedusA ft SiRmC ft EmzE-Herşeyin Sebebi Var
6] Medusa-Medusa
7] Medusa-Saklanırım
8] MedusA-Şeytan Kulağına
9] Medusa-Havadis
10] MedusA-GitDownload
http://rapidshare.com/files/38578952/Medusa_-_Antika_Bedenler_by_rebel.rar
rarpass: rebelİste Medusa

-
sanırım 8-9 aydır bu hatunu biliyorum ve ara sıra da dinliyorum. ama her dinlediğim de küçük kürd ereksiyon haline geçiyor. bu kadının sesinde bile erotizm var abi ya :S
-
Hatun hoş tatlı bir şey
seside umarım yüzü kadar güzeldir.
-
cici bir sesi var, ama sesini parçalarında arkada tutmus, buda demek oluyor ki sesine güvenmiyor...
Paylaşım için sağol gözüm...
-
bekleyin az cok guzel bi ses gelecek :)
-
3. resim bangbros hatunları gibi poz vermiş :) ağzıda kocaman boyu kaç acep?
-
beyler bu son bı album daha cıkarmıs way way dıye sanırım adı onuda bulanbılen varsa eklesın bı zahmet merak ettım o nasıl =)
-
bu kızı zeytinburnunda dinlemiştim arkadaşla makaraydı ama dj kötüydü yalvarırım şarkısını sölüyodu. mikrofon çok kötüydü bişi anlamadım şarkıdan=)
-
waay kibar rebel :D:D bayan rapçi heea?yok hanfendi rapçi len:P:P şakama maka kadın iyi rap yapıo ama o ses rape gitmio bence...yani bence aybenden daa ii rap olarak..
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------
waay kibar rebel :D:D bayan rapçi heea?yok hanfendi rapçi len:P:P şakama maka kadın iyi rap yapıo ama o ses rape gitmio bence...yani bence aybenden daa ii rap olarak..
-----------------------------
ayben sevmıom ben hacı :Dkolerayı begenıom karılardan o kadar haehae bununda herseyın sebebı var adlı sarkısı falan guzel gıbı ıste
-
KOLERA daha ii sölüyo bana göre