Mega Hafıza İngilizce Eğitim Seti Lazım
-
Beyler forumda aradım epey arkadaş link vermiş fakat hiçbiri çalışmıyor.Bi Zahmet Mega Hafıza İngilizce Eğitim Seti Lazım bana elinde varsa çok acildir...
-
Tüm setlerini satabilirim sana hafızamerkezi setleride var iletişime geç:D
-
Arkadaşım zaten almak istesem sitesinden alırım.Allah razı olsun senden evvel epey arkadaş paylaşmış ama linkler çalışmıyor...
-
Arkadaşlar yokmu elinde bu setleden olan inanın çok acil lazım...
-
çalışan link paylaşılsa da hemen silinir
neden dersen mubarekler müyap gibiler
takip ediyolar korsanları
-
takipteyim
-
kardeşim o yok bende.istersen sana izmir ekonomi üniversitesinin hazırlık sınıfı öğrencilerine verdiği pre intermediate 4 adet cd var elimde. ingilizceni alır götürür.at bana ev adresini sana kopyalayıp göndereyim.
Karedeş teşekkürler bi bakayım mega hafıza seti elinde bulunan çıkmassa senle bağlantı kurarım sana da zahmet vermek istemiyom
-
fth-b bunu yazdı:
-----------------------------
kardeşim o yok bende.istersen sana izmir ekonomi üniversitesinin hazırlık sınıfı öğrencilerine verdiği pre intermediate 4 adet cd var elimde. ingilizceni alır götürür.at bana ev adresini sana kopyalayıp göndereyim.
-----------------------------paylaşamaz mısın ?
-
Beyler 3 günde bakmadığım site tıklamadığım link kalmadı ama hiçbiri çalışmıyor her şeyi bulabildiğimiz bu alemde bi mega hafızamı bulunmuyor.Yokmu yanında linkleri olan veya uploadlıyacak olan
Kitabı dahi olsa razıyım.Bi kere söz verdik kıza bulcaz diye..Acil durum olmasa ben bu karad üstelermiydim....
-
.
-
emir_mashadov bunu yazdı:
Beyler 3 günde bakmadığım site tıklamadığım link kalmadı ama hiçbiri çalışmıyor her şeyi bulabildiğimiz bu alemde bi mega hafızamı bulunmuyor.Yokmu yanında linkleri olan veya uploadlıyacak olan
Kitabı dahi olsa razıyım.Bi kere söz verdik kıza bulcaz diye..Acil durum olmasa ben bu karad üstelermiydim....
holyone 6 ay evel tarafım yuzunden melih duyar tarafından uyarıldı:D bende iki kez çeşitli forumlardan uyarı aldım o yuzden linki zor bulursun adam mahkeme kararı çıkarmış hiç bir sitede yayınlanamıyor yayınlandıgı an ttnet banlıyor siteyi:D