Megaupload Upload Sınırını 1Gb Yaptı ^^
-
kardeşim şimdi böyle olmazki tamam amele işi şimdi sitede bi amele var ona ayıp olcak ama :D yapacak birşey yoq yani akıl var mantık var rapid varken oturup mega kullanmam nie dersen bak upload yaptım dıyelım lıklerı yayınladım tak 100 kişi soracak abi buna mahkeme kararı ile girilmiyor otur onunla uğraş beceremeyecek dns değiştiremeyecek cart curt kim bununla uğraşır ee zaten yaygınlığı yok ...
edit: halla halla bu mahkeme kararı ile yasaklı değil miydi :S bende çat diye açıldı dns ler normal olmalı çünkü şu an cafedeyim hele deneyen bir arkadaş cevap versdin bunun yasağı kalktı mı o zaman ii işte
-
hayır hocam hala " Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir "
-
zaten hep amele işi idi hem upload ı hem downloadı amele işi pren varsa bile part part indir sora part lari birleştir ahh bide son partın link kırık (XXXra yidin ) :D
megaupload da tüm oyun arşivimi upload lıycam + pre hesap alıcam ki silinmesin :P vdsl2 bekliorm upload delisi olucam ^^ 1gb 4ever +flashget destek ^^
-------------------------------------------------------------------------------------
Bence tamamen aklısın. Dns ayarlarını değiştir/geri düzelt ....üşendiğim için netload'a yönelmiştim ben de .
Üstat "+flashget" demişsin? Flashget ile pause-resume şansın olacak mı? Yoksa bu pre hesap'la mı ilgili.
-
Tortun bunu yazdı:
---------------------Bence tamamen aklısın. Dns ayarlarını değiştir/geri düzelt ....üşendiğim için netload'a yönelmiştim ben de .
Üstat "+flashget" demişsin? Flashget ile pause-resume şansın olacak mı? Yoksa bu pre hesap'la mı ilgili.
-----------------------------megaupload ın kendi dosya indirme ve upload programı var MegaManager bu program sayesinde en hızlı şekilde upload ve download yapabildiniz gibi hesabınızı yönetebilir + megavideo ya upload yapabilir videolari indirebilir free olarak (yenileme süresi 1gün galiba) 3kere premium muş gibi kod mod yazmdan direk download yapabilirsiniz (mega manager in içndeki) kumar makinesi ile (günde 3 şans verir ) kolu çevirip pre hesap kazanma şansı elde edebilirsiniz (yada eğlence =) )
flashget ile de iniyor ancak durdurmayı denemedim ama kendi manager i duruduruyor ve kaldı yerden devam edebiliyor ^^
başka soru
^^en büyük megaupload (bir gün tüm tahribat mega lı olacak )
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
Tortun bunu yazdı:
---------------------Bence tamamen aklısın. Dns ayarlarını değiştir/geri düzelt ....üşendiğim için netload'a yönelmiştim ben de .
-----------------------------megaupload ın kendi dosya indirme ve upload programı var MegaManager bu program sayesinde en hızlı şekilde upload ve download yapabildiniz gibi hesabınızı yönetebilir + megavideo ya upload yapabilir videolari indirebilir free olarak (yenileme süresi 1gün galiba) 3kere premium muş gibi kod mod yazmdan direk download yapabilirsiniz (mega manager in içndeki) kumar makinesi ile (günde 3 şans verir ) kolu çevirip pre hesap kazanma şansı elde edebilirsiniz (yada eğlence =) )
flashget ile de iniyor ancak durdurmayı denemedim ama kendi manager i duruduruyor ve kaldı yerden devam edebiliyor ^^
başka soru
^^en büyük megaupload (bir gün tüm tahribat mega lı olacak )
-----------------------------ooo hocam şu, şansa bala pre gelme olasılığı kaç :)
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------ooo hocam şu, şansa bala pre gelme olasılığı kaç :)
-----------------------------vlla bana daha hiç çıkmadı 1haftadır hergün 3hakkımıda kullanıom ^^ ama bence megaya geç derim ^^
-
meccays rapid in bu kadar çok kullanılmasının sebebi ise mega nın ttnet tarafından kapatılması dır nası youtube kapatıldı bir dns server programı ile (istersen link vereyim indir ) 1kere kurulumdan sora her site sana açık
1gb upload vs 100mb diyoruz burda neden herkez rapid kullanıyor galiba site nin çoğunda pre var ancak pren varsa bile mega daha iyi bir sistem
akıl var mantık var diyorsun bende sana mantıken mega daha iyi diyorum =)