Mehmed: Fetihler Sultanı Trt Dizisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelayvaz
    Kelayvaz's avatar
    Erkek

Dizilerin acilen 1 saate inmesi lazım.

Bayadır kuruluşa bakmamıştım sırf sezon sonu  diye izledim atlaya atlaya 30dkda bitirdim.

2 saatlik diziler ev hanımlarına ve işsizlere hitap ediyor izleyemiyorum.

Zaten genel anlamda diziler şuan vahşet çıldırmışlık iğrenç ilişkiler ve ahklaksızlık çevresinde döndüğünden izleyesimde gelmiyor.

下面的注释包含自解压脚本命令 | Suskunluk yasasi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antichrist
    antichrist's avatar
    Erkek
    yamtartunga bunu yazdı

Bayadır kuruluşa bakmamıştım sırf sezon sonu  diye izledim atlaya atlaya 30dkda bitirdim.

Zaten genel anlamda diziler şuan vahşet çıldırmışlık iğrenç ilişkiler ve ahklaksızlık çevresinde döndüğünden izleyesimde gelmiyor.

Bu gibi propaganda dizimsi filmlerinde hedef kitle orası zaten hocam. Aklı başında işi olan adam o kadar reyting yaratamaz.

Onları da daha çok netflix gibi paralı platformlar söğüşlüyor. 45dk daha rtük kapsamı dışında kalan yapımlarla tırtıklıyorlar onları (hem para hem trend olarak)

|~_~|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    yamtartunga bunu yazdı

Ezel behzat ç kurtlar vadisi gibi yapımdan sonra beğendiğim en iyi dizi, tr dizisi neredeyse hiç izlemiyorum ama bu dizi uzun olmasına rağmen kendisini izletiyor ama uzun diziler banada sıkıcı geliyor sinema filmi gibi o dediğin sapkın şeyler bunda yok zaten yeterince apple ve netfix pompalıyor onları,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelayvaz
    Kelayvaz's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    yamtartunga bunu yazdı

Ezel behzat ç kurtlar vadisi gibi yapımdan sonra beğendiğim en iyi dizi, tr dizisi neredeyse hiç izlemiyorum ama bu dizi uzun olmasına rağmen kendisini izletiyor ama uzun diziler banada sıkıcı geliyor sinema filmi gibi o dediğin sapkın şeyler bunda yok zaten yeterince apple ve netfix pompalıyor onları,

Ara ara kurtların eski bölümünü izliyorum kısa diye.Nadiren behzat.

Mesela 7 numara var arada o denk geliyor. Eski diziler var insan inanamıyor 30 dk 35 dk 45 dk olan var. Hepsi halen izleniyor.

Bir zamanların efsane dizileri Yılan Hikayesi ve Deli yürek 40 dk bandında. Kısa olanı kalitedir.

Uzun saat olan 2 dizi izlemiştim Karadayı ve Diriliş Ertuğruldı ki genelde bunlarıda atlayarak izlemişimdir.

Dün Yabancı dizi izledim uzun zamandır son sezonu çıktı ismini vermeyim iğrençleşmişler süper kahramanların kötü hali derken diziyi bombok etmişler.

Yabancı dizilerde izlediğim en iyisi Fringedir pek bi ahlaksızlık görmediğim nadir dizilerden.

下面的注释包含自解压脚本命令 | Suskunluk yasasi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    yamtartunga bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    yamtartunga bunu yazdı

Ara ara kurtların eski bölümünü izliyorum kısa diye.Nadiren behzat.

Mesela 7 numara var arada o denk geliyor. Eski diziler var insan inanamıyor 30 dk 35 dk 45 dk olan var. Hepsi halen izleniyor.

Bir zamanların efsane dizileri Yılan Hikayesi ve Deli yürek 40 dk bandında. Kısa olanı kalitedir.

Uzun saat olan 2 dizi izlemiştim Karadayı ve Diriliş Ertuğruldı ki genelde bunlarıda atlayarak izlemişimdir.

Dün Yabancı dizi izledim uzun zamandır son sezonu çıktı ismini vermeyim iğrençleşmişler süper kahramanların kötü hali derken diziyi bombok etmişler.

Yabancı dizilerde izlediğim en iyisi Fringedir pek bi ahlaksızlık görmediğim nadir dizilerden.

Fringe güzeldi babası x files dir, dedidiğin dizi the boys ben seviyorum onu ama ailecek izlenecek bir yapım değil :) yeni sezonu izlemdim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

@Robinson_Crusoe fringe baya hoşuma giden bir diziydi. X Files da o tarz mı? Sıkılmadan gider mi?

alektamovikmovik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    wordros bunu yazdı

@Robinson_Crusoe fringe baya hoşuma giden bir diziydi. X Files da o tarz mı? Sıkılmadan gider mi?

Fikir babası odur ondan esinlenmiştir, Uzay bilim kurgu teknoloji gizli devletler vb şeyler seviyorsun gözünü kapa izle,

Robinson_Crusoe tarafından 16/Haz/24 00:30 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Trt Dizisi olması hasebiyle çok fazla günümüz siyasetini pompalıyor diye düşünüyordum ama o kadar fazla bi çarpıtma yok bence.

En azından Türklüğü, töreyi ve eski Türk ezgilerini yoksaymamışlar.

2bucuk saat yerine kısaltarak 1 saatlik montaj yapıp o şekilde nete sürseler harika olurmuş.

tabi lan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

dizi sektöründe çalışırken sırf dakika tutmadı diye 5-6 tane eksahne yazarlardı ve son gün çekerlerdi. acilen montajlanır bölüme monte edilirdi ve diziyle alakası olmayan sahneler olurdu.

Örneğin kuruluş Osman da salak salak pekmez içme yarışması, komiklikler, 5 dakika süren flashbackler..  senaristler 2 buçuk saate tamamlayacaz diye götlerinde ayı bağırıyordu.. 

E haliye bizi de evimizden studyoya ek sahne var gelin diye çağırıyorlardı ( kurgu daydım ).. uyku düzenim kalmadığından bağışıklığım çöktü bıraktım sektörü..

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    wordros bunu yazdı

X files da bilmiyorsan hkaaakh diye can veririm kankim

X-Files hepsinin babası ve kralıdır.

Amma elbet eski dizi, yeni nesil sevmiyor eskileri misal belki sen de sevmezsin.

Ben de çok efektli ve muhtesem gorsellikte seyleri sevmiyorum filmdir , dizidir sisiyorum amk.

Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 2221 Toplam Mesaj: 21
mehmed: fetihler sultanı trt dizisi ana konu fetih 1453