folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Mehmet Ali Ağca"Dan Mektup..

Mehmet Ali Ağca"Dan Mektup..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    İbrahimeren bende faşistim hadi bana da laf at..!!
    ve bu arada Ağca nın bazı yönlerine de hayranım..
    Lemuria nın banlanmasına da hala bi anlam veremedim...

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Kişiye yönelik küfürden dolayı 1 günlük ceza aldı , fikriniz farklı olabilir Nazi bayrağı faşizim bağrağı faşist demek küfür mü oluyor? Çarpıtmayın konuyu , Bir başka terörist yazılırsa buraya terörist e küfür eden mi banlanacak . Üyeye küfür eden mi , kimse kimseye hakaret etmeden bir konuyu tartışamıyormusunuz yahu , ibrahim e de uyarı yaptım daha uzatmayın konuyu , yarın birgün sanada "gerizekalı" diye mi yazmasını istiyorsun bu adamın

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hacilar birbirinizin dusuncelerine saygi duymayacaksaniz konu acmayain ve tartismaya girmeyin...tamam bazen sinirlenince hepimiz hata yapariz...ama sonrasinda hatamizi gorup ozur dilemeyide bilmeliyiz....Tartismada en onemli konu KISISEL boyuta tartismayi tasimamaktir....Agca uzerine konusun tartisin...ama kendi sahsiniz uzerine kisiliginiz uzerine tartismaya girmeyin...ayrica konu kapaninca tartismayi bitirmeyide bilin...konu icerisinde tamamen zit olabilirsiniz ama konuya takilip kalmayin...tahribatta yasadiginiz her saniye degerlidir :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 3392 Toplam Mesaj: 24