folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mehmet Ali Birand "Emzikli Asker" Haberiyle Herkesi Kızdırdı

Mehmet Ali Birand "Emzikli Asker" Haberiyle Herkesi Kızdırdı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek
    birand nedir necidir bilmem umrumda olmaz. kendisini de sunuculuğunu da sevmem. bu akşamki ana haberde askerlerin ağzına emzik verilmesinin gelenek olduğu  hem askerlerin hem de asker yakınlarının açıklamarıyla anlaşıldı. bu insanlar bu geleneği yaşatmaktan utanç duymuyorlar, bunların ekrana gelmesine kızmıyorlar. iyi de bize ne oluyor ki birandı vatan haini yapıyoruz, ona yükleniyoruz. burada askerin şerefine leke sürecek bi durum da yok. bu öfke seli nedir?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek

mr66tr bunu yazdı:
    -----------------------------
    Belçika vatandaşı keçi sakallı herif.Yılardır "sokaktaki vatandaş" diyerek insanımızı aşagıladı.Taa yıllar öce TRT yi 30 trilyoncuk kadar dolandırdı.Aslında onun da suçu yok.O kendisine verilen görevi yapıyor.
    -----------------------------

görüntüden sonra da gülümsemiyo mu...    ama arkadaşın da dediği gibi kendisine verilen görevi yapıyor. 

Ses Etme Hallederiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

Bu adam için sadece forumda ilk ve son kez küfür etsem olur mu?

Yahu bu adam için diyecek laf bulamıyorum zaten. Tiksinç herif.

Bu herif Amerikan Ajanı değil mi?

Bu herif Belçika Vatandaşı, Amerikan yanlısı  değil mi?

Bu herif yurtışındaki bir konferansta ----------------------- "Türkiye Türklere bırakılacak kadar değersiz bir ülke değildir" demedi mi?  Bu cümle zaten herşeyi anlatıyor...

Bu herif konuşma özürü bulunan bir gazeteci değil mi

1958 yılında Ali Kırca ile beraber  Amerikan kampında eğitim almış köpeklerdir.

Ayrıca Türkiyenin AB ye girmesiyle herşeyin çözüleceğini zanneden bit kadar beyni olmayan ve şaşırırım ki nasıl o koltukta oturarak kelime dağarcığı ilkokul öğrencisinden fazla olmadan haber sunabiliyor..

Bu herifi naapmak lazım hiç bilmiyorum..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

Bu birand denen bana göre adi insan ve patronu doğan  grubu ceo su malum hırt ülkeyi boka sürüklemek için ellerinden geleni yapıyor bana göre.

Ayrıca haber sunarken hertarafa tükürük saçıyor iğrenç herif yaaaa.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    ya harbiden geçen akşam haberleri izliyorum bi bakdım bu kare bide yorumsuz bir haber diyor herseyi anlatıyor diyor dedim ne yapıyorlar bunlar yaa ya o askere nedemeli ağlayarak askere gidenlerede uyuz oldum şimdiye kadar bide emzik takmış ağlıyor  bunu izleyen o dağdaki itler götleri ile gülmüşlerdir.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
Toplam Hit: 3028 Toplam Mesaj: 16