folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mehmet Emin Karamehmet Te Hapse...

Mehmet Emin Karamehmet Te Hapse...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

kalemlik bunu yazdı:
    -----------------------------

FireX bunu yazdı:

Türkiye'ye büyük yatırımları olmuş biri. Vergisini veriyor. Çok kişi sayesinde iş sahibi oldu. Bankasından kendi şirketlerine kredi kullandırması ve zarar etmesi hortumculuk manasına gelmez. Sonuçta para ortadan kaybolmamış. Usulsüz işlem yapılmış. Suçlu da olsa suçsuz da olsa bu konudan hapise girmeyecek kadar sağlam adamdır. Birşey olmaz.

para ortadan kaybolup hortumlanmış olunca banka zarara uğramış oluyo ve uçan paraları devlet sahiplerine ödemek zorunda. bu parayı devlet senin benim vergimle ödüyo. ve kesmişler cezasını adamın bu saatlerde hapiste olması lazım haber 10 şubattan kalma :)

keske , cemaat yapilanmasi her zaman objektif olabilse :) ama kendi islerine geldigince ...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

Noldu cemaatçi mi ilan edildim haha :D

Bak ben ne diyorum size bu cemaatlerle ilgili vergi kaçırma gibi olayları kanıtlayabilirseniz belgeleri bana gönderin sizin yerinize maliyeye ihbarı ben yapıcam :)

Hortumlama gibi bi olay varsa yazın dilekçe verin mahkemeye ama vergi kaçırma varsa ilk benle iletişime geçin :D

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

kalemlik bunu yazdı:

Noldu cemaatçi mi ilan edildim haha :D

Bak ben ne diyorum size bu cemaatlerle ilgili vergi kaçırma gibi olayları kanıtlayabilirseniz belgeleri bana gönderin sizin yerinize maliyeye ihbarı ben yapıcam :)

Hortumlama gibi bi olay varsa yazın dilekçe verin mahkemeye ama vergi kaçırma varsa ilk benle iletişime geçin :D

minareyi çalan, kılıfını hazırlar. adamların ele geçirmedigi yer mi kaldı?

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

ya suna kısaca akp kendi yandasini şişiriyor paralarla ; örn: çalık grubu, albayrak grubu, vestelide bu adamlar besledi,, bitirmeye calistiklari da var tabi bitenlerde  ör: uzanlar, dogan grubu,toprak holding , bi ara koç lara dadandilar koç uslu durunca ellemediler:) apacik belli, albayraklara seka arsalari satıldıgı zaman ne sövmüstüm hemde ne sövmüstüm.. adamlar dünür dünür işi götürüyorlar. siz hala burda cene calionuz a.q

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

cavit çağlar'la anlaştılar heralde 7.5 yıllık zaman aşımı mı olur ak.

Mehmet Emin Karamehmet'in pamukbank davasıyla ilgili açıklaması.

http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=11000006

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

attack bunu yazdı:

cavit çağlar'la anlaştılar heralde 7.5 yıllık zaman aşımı mı olur ak.

Mehmet Emin Karamehmet'in pamukbank davasıyla ilgili açıklaması.

http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=11000006

cavit çağlar borcunun tamamını ödememişti şirketlerini de geri vermediler devlet el koydu :)

arama sonucundaki açıklama 1 yıl öncesinde yani mahkemeyede o savunmayı yapmışlar büyük ihtimal ama mahkeme yutmamış

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

iyi iyi güzel, bütün sermaye gavurlaşana kadar devam... işsizler de artık ya cemaate girsin ya hristiyan olsun sallasın boyundan hacı... eee hojam ekmek artık papazın dashaqlarında bundan böyle yok mavi yakalıyım, efendim beyaz yakalıyım mesleğim elimde bunları geçecen; nasıl sakso çalınır el etek nasıl öpülür dashaqlara muamele nasıl yapılır bunları öğrenip iş görüşmesine öyle gidecen. "Efendim ne isterseniz yaparım her yola giderim, kiliseyse kilise camiyse cami, icabında topunuz olurum, sigara mı haa haaşaa, sigorta mı ne haa yok efendim sigorta falan da istemez elektrikli mutfak eşyasımıyız biz, ha ha ha hamd olsun turp gibiyim hasta da olmam, ne efendim çalışma saatleri mi ne saati efendim işi buldum da bunayacam mı dünya işsiz sokakta solaşıyor gece gündüz çalışırım icabında saksonuzu çeker abdestinizi de aldırırım" artık işler böyle gençler... öss de başarılar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

hükümete sallamak için suçluyu savunmak.nasıl bir psikolojiye, nasıl bir kine, nefrete sahip olmak gerekir bunu yapmak için anlamıyorum.

bankalar kamu kuruluşu yerine geçer.bu bankanın sahibiyim ben diyip kafana göre şirketlerine kredi aktaramazsın.zimmetine para da geçiremezsin.banka benim değil mi, zarara uğratırım da diyemezsin.çünkü bu konuların sorumlusu devlettir.batarsan parayı devlet öder.sen de cezasını çekersin.

bu kadar basit.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 2353 Toplam Mesaj: 19