folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Mehmet Şimşek Apple'ı Türkiye'ye Davet Etti



Mehmet Şimşek Apple'ı Türkiye'ye Davet Etti

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Temmuz/2003
    Erkek

    Heee, gelsin de siksinler belalarını..


    Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acan
    acan's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 24/Kasım/2015
    Homo
    Noyan bunu yazdı

    Heee, gelsin de siksinler belalarını..

    :D apple'ın markasini bile degistirir bizdeki diyanet baskani: adem elması diye 


    Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Haziran/2009
    Erkek

    http://www.youtube.com/watch?v=3ksNL9uJssw

     

     

     

    GusFring tarafından 31/Ağu/16 02:04 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Nisan/2006
    Homo

    Ben bu çağrıda biraz Osmanlıdaki yabancılara yapılan kapitülasyon kokusunu alıyorum.


    Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı

    Apple ' sesleniyorum: İnanma s**ecek.

     

    ....


    kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek
    kurdo bunu yazdı
     

    Ooo kimler gelmiş hocam görünmüyorsun, özlettin.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2007
    Erkek

    Ülkemizi bu kadar yerden yere vurmaya çalışacağımıza objektif olarak değerlendirme ciddi bir çözüm sunan birini görmedim.

    1. Postta birinin de dediği gibi Paypala kimse bişey demedi sunucuları taşı dediler taşımadılar, burası da avrupa da olmasa da bir muz cumhuriyeti değil belli başla şartlara uyacaklar. onlara göre kendimizi uydurmak zorunda veya esneklik göstermek zorunda değiliz. bu ülkeden para kazanıcaksın kafana göre takılacaksın böyle bişey yok paypal kardeş.

    2. birisi de demiş ülkeye depo açsa depoyu koruyacak devlet yok.!! yok yaaa.. bir sürü şirketin türkiyede depoları var, kvk - genpa nın depoları yokmu? onların depolarını kim koruyor ? papua yeni gine mi? 

    3. birisi de ayrıntı da gizli kdv oranını göstermiş, türkiyenin bahsettiği vergi avantajı kdv ile ilgili değil. onların ödeyecekleri gelir vergisi ile ilgili avantajlar ve yatırım ile ilgili vergi avantajlarından bahsediyor. 

    buna ek olarak fransada kdv %21 'dir, bizim ülkemizde kdv %18'dir. ancak şuna katılıyorum avrupa satın alma gücü para birimiyle alakalı olarak yüksek.

    örneğin ; fransada asgari ücret 1466 Euro, asgari ücretli bir vatandaj apple macbook filan alabiliyor bir maaşı ile, biz ülkemizde alamıyoruz.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Türkiye son zamanlarda hep bir yerli üretim çabası içinde. Maliye bakanı sürekli yurtdışındaki iş adamlarına Türkiye'yi anlatın diyor. En son Saab'tan model tasarımını ve patent satın aldılar mesala. Türkiye'de Renault, Fiat, Ford, Toyota, Hyundai gibi dünya devi markaların araçları üretiliyor. Bindiğim arabanın kapı arasındaki Made in Turkey yazısını görünce gururlanıyorum. Montajcılığın sonu, üretimdir. Hyundai'yi ele alalaım mesala. Bu abiler ilk kurulduğunda kendi motorlarını bile üretemiyordu Honda ve Toyota'dan motor alıp kendi ürettikleri şaseye takıyorlardı. Şuan halleri malum. Mesala bakın 10 sene önceki Çin'e dandik ötesi ürünler üretirlerdi. Şimdi ne oldu ? Adamlar dandik yapa yapa işi çözdü şimdi süper kaliteli ürünler üretiyor. Zamanında Japonya'da böyleymiş. Adamların hali şuan ortada. Ülke olarak güzel şeyler oluyor ancak üstüne koyarak ilerlememiz gerek. Örnek olarak 2000'lerin başında adamlar LCD panel işine tonla para dökerken Vestel hala en iyi tüplü televizyon bizde diye geziyordu ortalıkta.

    Ha bunlar yeterli mi? Hayır. İşlemci fabrikamız bile kuruluyor ancak destek yok. Devletin kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantığında davranıp tesis kurmak isteyen yabancı yatırımcıya ücretsiz destek vermeli. Hatta bedava arsadan tutun, fabrikaya kadar kurup anahtar teslim yapmalı. O fabrikada sen, ben çalışacağız maaş alacağız. Aldığımız maaşla bakkaldan alışveriş yapacağız bakkal kazanacak, bakkal toptancıdan mal alacak, o başkasından alacak böylece ülke kazanacak.

    Ülkemizin lokasyonu çok iyi. Deniz ve kara yoluyla Avrupa ve Ortadoğuya çok yakınız. Bunu firmalara göstermek gerek. 

    Bazı arkadaşlar kayyum atanırsa falan demiş o olay yurtdışı markalarda biraz sıkar. Adamlar gider Avrupa mahkemesinden bi dava çakar ülkenin yurtdışı alacaklarından faiziyle alır parasını. Bu işler o kadar kolay değil.

    Zamanında yerli üretim telefonlarımız olduğunu biliyor musunuz ? Raks, Netaş ve Aselsan. Evet askeri gururumuz Aselsan. Bataryası bile yerli üretimdi ve Aspilsan tarafından üretilirdi. Zamanındaki rakibi Ericsson ve Nokia'dan bile sağlam telefon üretirlerdi ancak destek bulamayınca piyasadan çekildiler.

    https://www.youtube.com/watch?v=r9DlkrSV-xo

    Devletin ek olarak yerliyi özendirmesi gerekli. Mesala yerli üretim araba mı aldın ? Ötv vergisini indirimli alırsın, kaskodan indirim sağlarsın vs. Yerli telefon mu aldın vergide indirim sağlarsın fiyatı yabancı markadan düşük olur tüketiciyi cezbeder.

    mkyb tarafından 31/Ağu/16 11:50 tarihinde düzenlenmiştir

    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2007
    Erkek

    hakikaten bizi amma küçümsüyor bazı arkadaşlar .artık bu küçüklük kompleksinden kurtulmaları lazım.tamam 4/4 lü değiliz ama dedikleri kadar da küçük ve basit değiliz.

Toplam Hit: 3651 Toplam Mesaj: 30
mehmet şimşek