Meizu Mx4 Mu Lg G2 Mi ?
-
Meizu gelmis amma stokda yok incelemeleri izledim gayet guzel degisik bi telefon hele isletim sistemi cok farkli hayram kaldim birde turkiye icin 400 kisilik yazilim ekibi kurmuslar sadece turkiye icin calisan neyse telefon gayet guzel ama lg g2 ile kapisirmi alinacaksa hangisi alinir telefonu nerden albiliriz
-
Meizu al bence
-
valla hocam diğer teli bilmem ama g2 lg garantili al pişman olmazsın. teknik servisi çok çok iyi.
surası söle oluyo diyosun , kontrol bile etmeden parça değişimi yapıyolar
-
piradomim bunu yazdı
valla hocam diğer teli bilmem ama g2 lg garantili al pişman olmazsın. teknik servisi çok çok iyi.
Meizu kendi servisini kuruyomus hocam hem parcalari uzun sorun cikmaz meizuda garantili sonucta simdi telden giriyom hani su teknoloji manyagimi ne var inceledikten sonra teli atan onun incelemesi var izle bi isletim sistemi cok farkli
-
Mert_648 bunu yazdıpiradomim bunu yazdı
Meizu kendi servisini kuruyomus hocam hem parcalari uzun sorun cikmaz meizuda garantili sonucta simdi telden giriyom hani su teknoloji manyagimi ne var inceledikten sonra teli atan onun incelemesi var izle bi isletim sistemi cok farkli
İşletim sistemi değil romu farklı.
-
mkyb bunu yazdıMert_648 bunu yazdıpiradomim bunu yazdı
İşletim sistemi değil romu farklı.
Stabil biseye benziyor ne dersin hocam alinir mi bu telefon yani g2 ye tercih edilir mi
-
Ben şimdilik G2 derdim. Telefonun kullanıcısı şuan pek yok. Kronik sorunları vs kullananlardan belli olur. G2 piyasada kendini oturtmuş bir telefon. O kadar paran varsa G3 (32 GB al 16 alma) ve Z2 bak derim.
-
DH de kullanıcıları var baya. oraya bi bak istersen. son beta rom ile batarya ömrü baya bi uzamış.
bugrahan45 tarafından 04/Şub/15 16:50 tarihinde düzenlenmiştir -
bugrahan45 bunu yazdı
DH de kullanıcıları var baya. oraya bi bak istersen. son beta rom ile batarya ömrü baya bi uzamış.
Link atabilcen mi hocam
-
g3 vs mx4 desen neyse belki kıyaslanabilir de g2 ne hocam? havada karada uzayda meizu tabiki. alet cok fena geliyor hacılar tasarım ve kullanışlılık da on numara hele o tus yokmu. ayfonun yllardır yapamadığını yapmış adamlar orta tusla.
-