Meizu Mx4 Yakında Türkiye‘De

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı

birkaç tane kullandım hacı hiç memnun kalmadım ısınma kasma sorunları eksik olmuyor.pili de pek tasarruflu kullandığı söylenemez.

fanboyluk yapmaya gerek yok burda meizu senin sahibi olduğun bir firma değil ikili tartışmaya girmeye gerek yok memnunsan kullan bir şey diyen yok.

Sen kullandığın cihaz isimlerini söylersen ona göre işlemcinin artı ve eksi yönlerini sayabilirim. Pili tasarruflu kullanmaya gelecek olursak telefonu üreten firmanın kullandığı rom ile alakalı. Mediatek ürettiği işlemcilere özel kendisi rom dağıtıyor firmalarda bu rom üzerinde değişiklikler yapıp kullanıyor. Android telefonlarda romu, vitesli arabada debriyaj kullanıma benzetebiliriz. Usta şöför debriyajı düzgün kullanırsa araba az yakar. O hesap.

mkyb tarafından 31/Eki/14 20:31 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

bir süre casper via v8 kullandım 8 çekirdekli sanırım discovery 2 de de aynısından var.

bir de mt6582m işlemcili fly evo chic1 diye bir telefon kullandım birkaç hafta.

mtknın ben de bıraktığı izlenim iyi değil. senin çok iyi diyeceğin bir cihaz varsa günü gelince alıp deneyelim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    salihgs bunu yazdı

birkaç tane kullandım hacı hiç memnun kalmadım ısınma kasma sorunları eksik olmuyor.pili de pek tasarruflu kullandığı söylenemez.

fanboyluk yapmaya gerek yok burda meizu senin sahibi olduğun bir firma değil ikili tartışmaya girmeye gerek yok memnunsan kullan bir şey diyen yok.

Sen kullandığın cihaz isimlerini söylersen ona göre işlemcinin artı ve eksi yönlerini sayabilirim. Pili tasarruflu kullanmaya gelecek olursak telefonu üreten firmanın kullandığı rom ile alakalı. Mediatek ürettiği işlemcilere özel kendisi rom dağıtıyor firmalarda bu rom üzerinde değişiklikler yapıp kullanıyor. Android telefonlarda romu, vitesli arabada debriyaj kullanıma benzetebiliriz. Usta şöför debriyajı düzgün kullanırsa araba az yakar. O hesap.

Mustafa peki sence bu telefon alinir mi? Yoksa özellik olarak siradan bi telefon mu?

http://www.banggood.com/UMI-ZERO-5-inch-Android-4_4-MT6592T-2_0GHz-Octa-core-Smartphone-p-945982.html

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı

bir süre casper via v8 kullandım 8 çekirdekli sanırım discovery 2 de de aynısından var.

bir de mt6582m işlemcili fly evo chic1 diye bir telefon kullandım birkaç hafta.

mtknın ben de bıraktığı izlenim iyi değil. senin çok iyi diyeceğin bir cihaz varsa günü gelince alıp deneyelim.

Discovery 2'nin ve Casper'in kullandığı işlemcinin ısınma sorunu var zira bu işlemci Mediatek'in ilk gerçek 8 çekirdekli işlemcisi. Yani adamlar daha çıraklık döneminde. Ek olarak işlemci modelinin sonunda m harfi varsa uzak duracaksin zira onlar ucuz olsun diye üretilmiş mobil işlemci oluyor. 

@valentino

Öbür konuya yazmıştım. 

mkyb tarafından 01/Kas/14 14:42 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yılbaşına doğru satışa başlayacaklarmış. %90 ihtimalle 900-950 lira gibi bir rakamdan satılacak.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Meizu güncellemeler konusunda nasıl? Mesela mx4 e android 5 i verir mi acaba? Birde bu mediatek in işlemcilerine fazla mod çıkmıyormuş. İpneler kaynak kodunu mu ne vermiyorlarmış. Bu konuda bilgin var mı mustafa kardeş.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Meizu güncellemeler konusunda nasıl? Mesela mx4 e android 5 i verir mi acaba? Birde bu mediatek in işlemcilerine fazla mod çıkmıyormuş. İpneler kaynak kodunu mu ne vermiyorlarmış. Bu konuda bilgin var mı mustafa kardeş.

Meizu hakkında pek bilgm yok. Zira bunlarda Oppo ve Xiaomi gibi kendilerine Apple gibi elit bir firma havası verme peşindeler. Her sene kasım ayında yeni model çıkartıyorlar. Muhtemelen verirler Android 5 güncellemesini. Zaten bildiğim kadarıyla telefonlarında Xiaomo'nin Miui romu gibi özel geliştirilmiş bir Android rom kullanıyorlar. Fazla mod çıkmıyor derken rom kastettin sanırım Mediatek işlemciler için en iyi site needrom'dur. En iyi romlar orada olur. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Şuan 6589t işlemcili bir telefon kullanıyorum antutu skoru asus zenfone6 dan daha iyi.

rom olarak en iyi mtklı telefonlar gibime geliyor çünkü; birbirlerine çok çabuk portlanıyorlar.

light bir rom kurum performan olarak süper bir telefon haline getirebilirsiniz mtk lı telefonları.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Meizu hakkında pek bilgm yok. Zira bunlarda Oppo ve Xiaomi gibi kendilerine Apple gibi elit bir firma havası verme peşindeler. Her sene kasım ayında yeni model çıkartıyorlar. Muhtemelen verirler Android 5 güncellemesini. Zaten bildiğim kadarıyla telefonlarında Xiaomo'nin Miui romu gibi özel geliştirilmiş bir Android rom kullanıyorlar. Fazla mod çıkmıyor derken rom kastettin sanırım Mediatek işlemciler için en iyi site needrom'dur. En iyi romlar orada olur. 

mod diye demek istediğim romdu hocam evet.

Flyme OS diye bir android değiştirilmiş sürümünü kullanıyormuş meizu. Ben android e uygulama geliştirmek için bir android telefon almak istiyorum, işlemciden vs. dolayı sıkıntı çıkmaz umarım yoksa lg g2 mi alsam diye düşünüyorum.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=oayT2P60_cE

Toplam Hit: 4337 Toplam Mesaj: 23