Mekana Almıyorlar
-
anladiğm kadariyla soyle muhendis modundan bir kurtulmak gerek :))
samato tarafından 01/Oca/15 18:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Dorock da kadından çok erkek var zaten hocam neden almasınlar :D party hard
-
futurist bunu yazdı
bir şey soracağım böyle mekanlarda bu kural sadece erkekler için mi geçerli.
yani yanlız bir kız erkeksiz girebiliyormu?
Yılbaşı günü bu konu başlığını görünce kahkahaya boğulmuştum ( Dayan mürit geliyoz yıkıcaz mekanı diyecek halimiz yok )
Futurist ablanın yorumu da okuyunca tam oldu alkol komasına girsem bu kadar eğlenemezdim :))) -
sonucu merak ettim
LhaNeT tarafından 01/Oca/15 20:48 tarihinde düzenlenmiştir
giremediğiniz mekana başka bir alternatif mi buldunuz ?
yoksa
normal biryere oturup çay kahve falanmı içtiniz ? -
samato bunu yazdıanladiğm kadariyla soyle muhendis modundan bir kurtulmak gerek :))
Çocuk mühendis çıktı siz hala daha akıl verme çabasındasınız
Carlsaganandcat tarafından 01/Oca/15 20:49 tarihinde düzenlenmiştir -
LhaNeT bunu yazdı
sonucu merak ettim
giremediğiniz mekana başka bir alternatif mi buldunuz ?
yoksa
normal biryere oturup çay kahve falanmı içtiniz ?
yok mudur o gece 4 yada 5 tane mekan gezdik eglendik felan okadar yani :.) -
AnaMuhalefet bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Yılbaşı günü bu konu başlığını görünce kahkahaya boğulmuştum ( Dayan mürit geliyoz yıkıcaz mekanı diyecek halimiz yok )
Futurist ablanın yorumu da okuyunca tam oldu alkol komasına girsem bu kadar eğlenemezdim :)))niye öyle diyorsun :)
biz genelde aile çay bahçelerinde oturduğumuzdan bilemiyoruz damlı damsız olaylarını.
kadın erkek eşit değilmi neden bir kural varsa her cins için geçerli olması gerekmiyormu.
demekki buradan şunu çıkarıyoruz. erkekler rahatsız ediyor ama kızlar kendi hallerinde eğleniyor.
illa sayı adedi mi lazım yani 5 erkek 5 kız şeklindemi yoksa 10 erkek bir kızda damdan sayılıyormu?
futurist tarafından 01/Oca/15 22:39 tarihinde düzenlenmiştir -
futurist bunu yazdıAnaMuhalefet bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Futurist ablanın yorumu da okuyunca tam oldu alkol komasına girsem bu kadar eğlenemezdim :)))niye öyle diyorsun :)
biz genelde aile çay bahçelerinde oturduğumuzdan bilemiyoruz damlı damsız olaylarını.
kadın erkek eşit değilmi neden bir kural varsa her cins için geçerli olması gerekmiyormu.
demekki buradan şunu çıkarıyoruz. erkekler rahatsız ediyor ama kızlar kendi hallerinde eğleniyor.
illa sayı adedi mi lazım yani 5 erkek 5 kız şeklindemi yoksa 10 erkek bir kızda damdan sayılıyormu?
bir mekanda çok fazla sayıda kız varsa da kızlar alınmaz. bu kuralın sebebi içerideki arz talep durumunu dengelemek. tabi clubtaki kızların fazlalıkta oldugu çok az ülke oldugu için bu durumla pek karsılasılmıyodur sanırım :D
-
Hocam 2-3 de gidersen bide damsız gidersen tabiki sıkıntı. Gerçi o saatlerde machine damlı bile almaya bilir. Saç sakal olayı çok sorun değil de özellikle machine de mühendis tipi sıkıntı olabilir. kasmayada gerek yok giy v yaka tshirt kot üstünede deri mont her yerde gideri var
-
Buraya neden seni ve arkadaşını almadılar, merak ettim.
Her telden adam var gibi gözüküyor.
Onlardan biri niye sen olmayasıınn ???
Mekan: BEAT CLUB İSTANBUL