folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mekatronik Mühendisliği Hakkında Bilgi

Mekatronik Mühendisliği Hakkında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    mugato bunu yazdı:
    -----------------------------
    sabancı'da da var
    Abi benim ;Dersaneden aldığım formda Sabancu yazmıyo acaba nedendir?Benim kitapçığın boktanlığından mıdır?yoksa özel bi durum mu var? Tam mekatroniklerin puanları ve isimlerini verbilecek olan yokmu?

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesut589
    mesut589's avatar
    Erkek
    sabancıda da var doga bilimleri .... diye gecer (tam adını unuttum) ilk 2 yıl tum muhendislik derslerini goruyorsun sonra secim yapıyorsun dallar arasında mekatronikte var
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek

oranın puanı yüksektir.

netten sabancı üni. mekatronik diye arattır bulursun.

ayrıca bana sabancıdan gelen tanıtm şeyinde de yazıyodu. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheOutlaw
    TheOutlaw's avatar
    Erkek
    şimdi bu kocaeli'de 3. sınıfta almanyaya yolluyorlar, peki dil sorununu nasıl çözüyorlar bunlar? dersler falan hepsi almanca değilmiydi?

Nerde Gençliğim:(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Türkiye 30 tane f16 siparişi verdi 2009 da geliyorlar onlar burda arıza falan yaparsa onlarla ilgilenicek mekatronikçiler lazım :)

varsın zor olsun zaten hayat bütün olarak pek kolay bi olay değil ... bekle beni mekatronik geliyorum :)

sorularımı / sorularımızı cevaplayan arkadaşlara abilere teşekkürler 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maqara
    maqara's avatar
    Erkek
    nakamura2 bunu yazdı:

Konuyu hoplatcam ama kusura bakmayın şimdi arkadaşlar bu mekatronik hangi ünilerde var(4 yıllık mühendislik)

1-kocaeli

2-atılım

3-Bahçeşehir

ben bi bunları biliorum bunların harici varmı:| kimi sabancı uludağ fln dio da ne iş anlayamadım:S Bide bu bölümden mezun olduktan sonra yabancı ülkelerde çalışma olayı mümkün müdür?

nonviolen bnm kuzen olur, nakamura sen git oku :D her yer seni alırrr :D hatta uzaylılar bile gelir alır :D 

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    maqara bunu yazdı:
    nakamura2 bunu yazdı:

Konuyu hoplatcam ama kusura bakmayın şimdi arkadaşlar bu mekatronik hangi ünilerde var(4 yıllık mühendislik)

1-kocaeli

2-atılım

3-Bahçeşehir

ben bi bunları biliorum bunların harici varmı:| kimi sabancı uludağ fln dio da ne iş anlayamadım:S Bide bu bölümden mezun olduktan sonra yabancı ülkelerde çalışma olayı mümkün müdür?

nonviolen bnm kuzen olur, nakamura sen git oku :D her yer seni alırrr :D hatta uzaylılar bile gelir alır :D 

Babama dedim baba mekatronik düşünüom dedim:P sen onu oku sana bok kız verirler dedi:D inşallah kazanırsam okuycam abi sabancıda varsa ora yada bahçeşehir yazıcam en iyis hangisidir acaba onu bilmiyorum..

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    cnr437 bunu yazdı:

hacı mekatronik okucam diyosan ingilizce oku derim (ingilizce eğitim veren devlet üniversitesi war mı bilmiyom ama bahçeşehirde açıldı, bölüm başkanı bizim bölüm başkanının talebesi:)) ben de mekatronik okuyom, Atılım'da burslu ingilizce, ebem sikiliyo amk :D, gerçi bölüm dersleri tahmin ettiğim kadar da ağır değil, çan eğrimiz war, benim çok işime yarıyo ben 80 alıyom çandaki ortalama 40 oluyo :D, bizim üniden ilk mezunlar bu sene 4 kişi oldu, adamların işleri hazır amk, mezun olmadan önce Meteksan Sistem'de parttime Mekatronik Müh. sıfatı ile çalışıyolardı, yani anlcağın 3-4 sene sonra baya raabet görecek mesleklerden birisiyiz, neyse gelelim mekatronik nedir ne işe yarar.

Eğer Makina, Elektrik-Elektronik, Bilgisayar ve Kontrol Mühendisliklerini birer küme olarak düşünürsek, işte Mekatronik bunların tam kesişiminden oluşmuştur, yani kısacası ve herkesin anlayacağı dilden Otonom Sistem veya ROBOT teknolojisidir, daha ayrıntı istersen aha bize derste gösterilenleri upload ettim, kolay gelsin;

http://rapidshare.com/files/43386912/mece102_cnr437.pdf.html

http://rapidshare.com/files/43387664/Mechatronic_Machines_cnr437.pps.html

Bu da işine yarayabilir ==> http://mechatronics.atilim.edu.tr/mece-main.htm

lan defe  iki dolmuşla gidiyom diye kıcını yırtan bendim sanki amk onu niye yazmıyon ((:

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hee unutmuşum, yazayım bali,

ahada yazdım amk >> 2 dolmuşla gidip geliyom, yorulunca armada da mola verip oranın internetini sömürüyom, okula ulaşıcam diye ebem zükülüyo, dağ köyünden farksız :D

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hoca girmsi kolay çıkması zor bi bölüm die duymuştum

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
Toplam Hit: 6881 Toplam Mesaj: 21