Meksikalı Uyuşturucu Baronunun Evine Yapılan Baskında Bulunanlar Gerçekten İnanılmaz...!
-
manhyak bunu yazdı
pablo escobarın belgeselini izleyin
http://www.youtube.com/watch?v=Lrr4Avc5TdA
bu mudur?
-
adam paraya para demiyo :S
edit: doların ismini değiştirmiş koko yapmış :D
serhat8102 tarafından 17/Şub/14 01:14 tarihinde düzenlenmiştir -
numusuyla çalışsan zikiliyor arkadaş bu dünyada. bu haberden çıkarılacak tek ders budur.
-
cemnet bunu yazdı
burada olsa çok kolay AK'larlardı paraları.
"abi imamhatip yapacaktık çek o münafık ellerini paramdan"
ibretlik tesbit..
-
Daniel-Koo bunu yazdıAndrei bunu yazdı
kartelin tetikcileri operasyon emrini veren kisiyi tespit edip yedi sülalesini liveleak'e malzeme etmese bari.
anonymous'dan 10 kisi de, kartellere destek veren bilmem neleri belgeler ile desifre edicez demisler.
karteller adamlari tespit edip asmis aq oyle duydum
Yep. Anonymous Los Zetas'ı onlar için çalışan polisleri ifşa etmekle tehdit etti. Zetas'da en yakın Anonymous üyesini kaçırıp öldürmekle tehdit etti. Sonuçta Anonymous paşa paşa çekildi ve Zetas elemanı serbest bıraktı.
FBI ve önceki vukuatlara göre Los Zetas'ın bilişim departmanının yanında Anonymous falan ufak kalıyor.
krypt tarafından 17/Şub/14 12:52 tarihinde düzenlenmiştir -
kabul etmek lazım adam zevkli biriymiş. evini sevdim. silahlar yine hoş.
kaçakçının el kitabı madde 7: aslan-kaplan besle :)
-
Ali Ağaoğlu bunu beğendi.
-
oku oku diyerek yanlış yola sevk ediyorlar çocukları ..
-
BeyinAdam bunu yazdı
oku oku diyerek yanlış yola sevk ediyorlar çocukları ..
koko koko diyerek eğitelecek bebelerimiz
-
100 dönümlük mısır tarlasına 100-150 kök eksek, bir kökten yaklaşık 300-400 gr çıkıyormuş. 2012 rakamlarına göre kilogram fiyatı 500 lira civarıymış. Ortalama 25-30 bin lira nakit para geçer elimize. Masrafımız, ekmek için sarfettiğimiz çabadan başka hiçbir şey değil. Sokakta satarsak daha çok kazanacağımızı düşünüyorum.