Mektuplaşalım.
-
Süper fikir la ben varım
-
Dumanla haberleşelim.. :D
-
ajan1111 bunu yazdı
herkes gider mersine siz gider tersine :D
orta okulda olsam mektup yazardım oda manitama (: defterden yırtıp veya kokulu kağıtlara simli kalemle... oyy oyy
ajan sende ne numaralar varmış :D
-
beyler şimdi kim kime atıcak o da var kişiye özel mektupta olurda işin içine random katsak kime giittiğini bilmesek daha bi güzel olur sanki ?
-
iyi fikir de hatun bulmak lazım onun için, ibne gibi erkeklerle mektuplaşmam şahsen :F
-
benim yazım kötü yalnız. ama daktiloda yazabilirim :D
ingilizce ve türkçe kpnuşabiliyorum, her konu bana uyar yazacak kalem olsun yeter :)
birde harbiden joe black sen nası buldun mektuplaşacak kızları :| -
BaBe bunu yazdı
beyler şimdi kim kime atıcak o da var kişiye özel mektupta olurda işin içine random katsak kime giittiğini bilmesek daha bi güzel olur sanki ?
ilginç fikir hocam nasıl random yapabiliriz neticede ptt den göndereceğiz. Gerçi şöyle olur adresler bir kişide toplanır isimsiz olarak o dağıtır takma ad ve soyadla göndeririz. Zarfın arkasına tbt yazarız anlaşılır böylece.
-
nette web işlerine yeni başlıyorum m14 yaşında filanım neyse bir yerden host almaya karar verdim bu da merdiven altı bir yer 10 tl parar yoluyacağım 30 tl havale parası :) adama dedim mektubun içine katlıyıyp koyayım sen alırsın :)
neyse ben gönderdim bekle bekle gitmez en sonunda 1 ay geçti aradan dedim ben en iyisi havale yapayım mektup yalan olmuş :) demeye kalmadan 2 gün sonra mektup geldi dedi adam 1 ay sonra mektubum ulaştı şaka gibi -
hocalar bir müride işin içine girerse ok bende varım ha burda sakın yanlış anlaşılma olmasın bildiğin tanımadığın biriyle mektuplaşmanın cazibesi çekti beni burya ama neden müride dersseniz hakkaten bir erkekle mektuplaşma fikri bana çok acayip geldi gay derler lan adama
-
cemnet bunu yazdı
birisi bana eti puf kek göndersin bende ona tadella göndericem adresi pm ile isteyin :))
::D :D :D :D ahahahah