Melih GÖKÇEK"İn Kompleksi Sonucu Ortaya Çıkan Komedi
-
kaynak nedir?? bana biraz garip geldi.
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------Edit: Şimdi google'dan biraz araştırdım da internet yayıncılığı yapan bir kaç site dışında hiç bir gazetede filan bu haber geçmemiş gibi görünüyor. Bir diğer ihtimalle de bunu son anda yağ çekmeyi seven bir görevlinin ya da bir melih gökçek yakınının yapmış olma durumu da söz konusu olabilir. Velhasıl İ. Melih Götçek'in bu tür bir cesareti gösterebileceğini sanmıyorum, tayyip amca dururken :P
İlk bakışta bana da çakma geldi fotoğraf. Haberi gördüğün sitenin linkini paylaşabilir misin acaba?
-----------------------------Hoca TV lerde falanda yayınlanmıştı bu olay. Bende şaka sandım ama gerçek hakikaten adam koydurtmuş resmini oraya. Tam bir rezalet bu kadarıda olmaz :)
Allahtan büyük Türk düşünürleri arasına sokmamış kendini :) Gerçi Tayyip Büyük Türk Düşünürü olur ( Çok zeki ya ), İ. Melih te Büyük lider olur haliyle.
-
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=152209
bu arada link beyler. -
vay i.ne vay :D
-
muahahahahahahahahah zuahahahahaahhahaha koçum melih be :|
-
bu durum gerçekten komik :))
-
o melih gökçekin anasını avradını partisini ***em!! ne *** bi adamdır .... festivale gidin heryerde kendi resmi var festival deil resmen show yapıor pezevenk...havadaki uçan balona topa bile kendi resmini bastırmış seni doğuranın .........
-
Bu bizim su kaplumbağası degilmi ?
-
adamin onca yaptigina ragmen yinede bu adami secer ankaralilar
simdide sabika kaydi bulunan oglu cankaya aday koyacakmis
ne diyeyim :) baskanlik artik babadan ogula gececek galiba
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------adamin onca yaptigina ragmen yinede bu adami secer ankaralilar
simdide sabika kaydi bulunan oglu cankaya aday koyacakmis
ne diyeyim :) baskanlik artik babadan ogula gececek galiba
-----------------------------
ya abi şerefsiz bunlar sülalecek...