Memati Ölüyormu??:S
-
hüsnünü bi ipneliği olabilir
-
nerde o eski memati..aşk adamı olmuş kimseye sıkamıyor bulutla gülüm gözüm muhabbetlerine gıcık olmaya başladım artist artist ortalıkta dolaşmaktan başka bi işe yaramıyor bu bölümde ki azeri hoşuma gitti mematinin yerine o girsin
-
bu haftaki bölümde azerinin silah (yarak) dedigi kısmı biplemişler ahahhahahahahha :D :D :D :D
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
bu haftaki bölümde azerinin silah (yarak) dedigi kısmı biplemişler ahahhahahahahha :D :D :D :D
-----------------------------Aasdsadasdsa :D eet :D:D:D
-
gebersin lan ne diem hiç sevmiordum zaten adamcıgı
-
geberlanxD bunu yazdı:
gebersin lan ne diem hiç sevmiordum zaten adamcıgı
-----------------------------amk bende ne zaman cvp yazacak diye bekliyodum, malum cvpta geldi :D :D :D
-
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------hocam türk dizilerinde başrol oyuncularının öldüğü nerde görülmüş
polat ölür memati ölmez memati bu filmin demir başlarından birisi
ayrıca memati taa çakırın olduğu zamanlardan beri var bu filmde.
birisi ipnelik olsun diye yapmıştır öyle bi mezar taşı.
-----------------------------aynı dizide çakırın öldüğünü unutma özgü namalın vs. filan memati ölürse geriye tek birşey kalıyor kurtlar vaadisi akranlar vadisine tamamen dönmüş demektir.
Dizide abdulhey güllü polatın nişanlanacağı kız senarister hepsi birbirinin yakından dıdısı. Diğer oyuncularda figüran gibi gelip gidiyor artık o kadar sıkıldım ki baktığım zamn hep aynı şeyleri görüyorum ve hiç zevk almıyorum önceden neydi şimdi ne oldu...
-
mematiler ölmez :)))
-
persian bunu yazdı:
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------hocam türk dizilerinde başrol oyuncularının öldüğü nerde görülmüş
polat ölür memati ölmez memati bu filmin demir başlarından birisi
ayrıca memati taa çakırın olduğu zamanlardan beri var bu filmde.
birisi ipnelik olsun diye yapmıştır öyle bi mezar taşı.
-----------------------------aynı dizide çakırın öldüğünü unutma özgü namalın vs. filan memati ölürse geriye tek birşey kalıyor kurtlar vaadisi akranlar vadisine tamamen dönmüş demektir.
Dizide abdulhey güllü polatın nişanlanacağı kız senarister hepsi birbirinin yakından dıdısı. Diğer oyuncularda figüran gibi gelip gidiyor artık o kadar sıkıldım ki baktığım zamn hep aynı şeyleri görüyorum ve hiç zevk almıyorum önceden neydi şimdi ne oldu...
-----------------------------hocam adam çıkmak istedi diye öldü.
hangi dizide başrol oyuncusunun öldüğü görülüyo ki adam filmden çıkmak istediğinde öldürülüyor.
yoksa hiçbir senaristin götü yemez başrol oyuncularını öldürmeye.
abdülhey zaten diziye ilk geldiğinde mevlut sırasında millete bişeyler dağıtıyodu.
filme yeni giren parmaksız mıdır nedir onuda öcalana benzetmeye çalışmışlar.
-
orospu ettiler diziyi, şimdiki yönetmenlerden bi halt olmaz bence.
polat kasım kasım kasılıyor ya en çok ona kıl oluyorum. Nerde o mütevazi polat nerde duran emminin yeğeni :D