Memedin Dramı Hayatımdan Çalınan 5.44 Dk
-
-
LhaNeT bunu yazdı
anormal olan nedir ? hele ki yourtube da enes batur gibi bir tip varken ??
Adam osursa 24 saatye 1M kişi izliyor. Yanılmıyorsam 1M=800 dolar para kazanıyorlarmış. Şimdi film çekiyor nerdeyse bütün youtuberler oynuyor. Dersten çıkıp o filme akacak milyonlarca ergen var. Fena çok fena para kazanıyor. Ben de şuan bimden aldığım party cipsi ve jucy meyve suyumla film izliyorum.
-
-
zeybekustasi bunu yazdıLhaNeT bunu yazdı
Adam osursa 24 saatye 1M kişi izliyor. Yanılmıyorsam 1M=800 dolar para kazanıyorlarmış. Şimdi film çekiyor nerdeyse bütün youtuberler oynuyor. Dersten çıkıp o filme akacak milyonlarca ergen var. Fena çok fena para kazanıyor. Ben de şuan bimden aldığım party cipsi ve jucy meyve suyumla film izliyorum.
e tamam işte, enes batur şu berna ve mehmet gibi gönlü temiz insanlardan çok daha beter benim gözümde. ama yine de adamın kanalındaki videolarının altına gidip "off salak amq, öl geber amq, bu ne lan? hayatımdan 5 dakika çalındı" gibi laflar etmiyorum. herkes özgür.
ancak burada iki yüzlülük var, enes batur gibi tiplemelerin arkasında partner şirketleri ve markaların verdiği reklam gelirleri falan var kaliteli kameralar ve kurgular ile videolarını çekiyorlar.
berna da tamamen cep telefonu ile gününden kesitler paylaşıyor. bir de çok doğal olduğundan "yapmacık gülme" gibi şeylere girişmiyor.
bir şeyler söyleyip, "öyle yani" demesi acemeliğini ve aynı zamanda çok doğal ve samimi olduğunu gösteriyor.
ancak ben bu kıza gelen yorumları kaldıramıyorum. allah'tan hayrettin gitti el attı da bu işe, kızın takipçi sayısı bir anda tavan yaptı. umarım çok daha iyi olur.
-
Daniel-Koo bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıLhaNeT bunu yazdı
e tamam işte, enes batur şu berna ve mehmet gibi gönlü temiz insanlardan çok daha beter benim gözümde. ama yine de adamın kanalındaki videolarının altına gidip "off salak amq, öl geber amq, bu ne lan? hayatımdan 5 dakika çalındı" gibi laflar etmiyorum. herkes özgür.
ancak burada iki yüzlülük var, enes batur gibi tiplemelerin arkasında partner şirketleri ve markaların verdiği reklam gelirleri falan var kaliteli kameralar ve kurgular ile videolarını çekiyorlar.
berna da tamamen cep telefonu ile gününden kesitler paylaşıyor. bir de çok doğal olduğundan "yapmacık gülme" gibi şeylere girişmiyor.
bir şeyler söyleyip, "öyle yani" demesi acemeliğini ve aynı zamanda çok doğal ve samimi olduğunu gösteriyor.
ancak ben bu kıza gelen yorumları kaldıramıyorum. allah'tan hayrettin gitti el attı da bu işe, kızın takipçi sayısı bir anda tavan yaptı. umarım çok daha iyi olur.
Sana katılıyorum, insanlar mutlu olsa ne olurki, ben youtubede kimin bir şeyler ettiğini görsem hemen like atıyorum, ne var bir tıkımdan ne olacakki? faydası olur zararı olmaz..! Girdiğiniz sayfalarda beğendiğinize like beğenmediğinize dislike atınız, kaliteyi korumak ve azıcıkta eğlenmişseniz hakkı yerine getirmiş olmanız için.
-
Amerikan dublajı çıkmış
https://www.facebook.com/vinefilmreplik/videos/884872741682703/
LhaNeT tarafından 03/Ara/17 22:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Hayrettile olan videoya denk geldim.Kolay kolay gulmem ama yorumlari okuyunca iyi guldum.Sanki Hayrettini zorla getirmisler.Bu adamin videolarinda konusmasina gerek yok direk kameraya bakmasi yeterliii :)
https://www.youtube.com/watch?v=emOMsftk92U
TheColtfire tarafından 03/Ara/17 22:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu hayrettin mükemmel bir şey ya :D
-
hayrettinle izlerken altima sictim 😂😂😂
-
https://www.youtube.com/watch?v=emOMsftk92U
sonunda başımıza fenomen ettiler bunları da :)