folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Memedin Dramı Hayatımdan Çalınan 5.44 Dk

Memedin Dramı Hayatımdan Çalınan 5.44 Dk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=emOMsftk92U

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    LhaNeT bunu yazdı

anormal olan nedir ? hele ki yourtube da enes batur gibi bir tip varken ?? 

Adam osursa 24 saatye 1M kişi izliyor. Yanılmıyorsam 1M=800 dolar para kazanıyorlarmış. Şimdi film çekiyor nerdeyse bütün youtuberler oynuyor. Dersten çıkıp o filme akacak milyonlarca ergen var. Fena çok fena para kazanıyor. Ben de şuan bimden aldığım party cipsi ve jucy meyve suyumla film izliyorum. 

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=RVvYY8ovjdI

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    LhaNeT bunu yazdı

Adam osursa 24 saatye 1M kişi izliyor. Yanılmıyorsam 1M=800 dolar para kazanıyorlarmış. Şimdi film çekiyor nerdeyse bütün youtuberler oynuyor. Dersten çıkıp o filme akacak milyonlarca ergen var. Fena çok fena para kazanıyor. Ben de şuan bimden aldığım party cipsi ve jucy meyve suyumla film izliyorum. 

e tamam işte, enes batur şu berna ve mehmet gibi gönlü temiz insanlardan çok daha beter benim gözümde. ama yine de adamın kanalındaki videolarının altına gidip "off salak amq, öl geber amq, bu ne lan? hayatımdan 5 dakika çalındı" gibi laflar etmiyorum. herkes özgür. 

ancak burada iki yüzlülük var, enes batur gibi tiplemelerin arkasında partner şirketleri ve markaların verdiği reklam gelirleri falan var kaliteli kameralar ve kurgular ile videolarını çekiyorlar.

berna da tamamen cep telefonu ile gününden kesitler paylaşıyor. bir de çok doğal olduğundan "yapmacık gülme" gibi şeylere girişmiyor. 

bir şeyler söyleyip, "öyle yani" demesi acemeliğini ve aynı zamanda çok doğal ve samimi olduğunu gösteriyor. 

ancak ben bu kıza gelen yorumları kaldıramıyorum. allah'tan hayrettin gitti el attı da bu işe, kızın takipçi sayısı bir anda tavan yaptı. umarım çok daha iyi olur. 

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı
    LhaNeT bunu yazdı

e tamam işte, enes batur şu berna ve mehmet gibi gönlü temiz insanlardan çok daha beter benim gözümde. ama yine de adamın kanalındaki videolarının altına gidip "off salak amq, öl geber amq, bu ne lan? hayatımdan 5 dakika çalındı" gibi laflar etmiyorum. herkes özgür. 

ancak burada iki yüzlülük var, enes batur gibi tiplemelerin arkasında partner şirketleri ve markaların verdiği reklam gelirleri falan var kaliteli kameralar ve kurgular ile videolarını çekiyorlar.

berna da tamamen cep telefonu ile gününden kesitler paylaşıyor. bir de çok doğal olduğundan "yapmacık gülme" gibi şeylere girişmiyor. 

bir şeyler söyleyip, "öyle yani" demesi acemeliğini ve aynı zamanda çok doğal ve samimi olduğunu gösteriyor. 

ancak ben bu kıza gelen yorumları kaldıramıyorum. allah'tan hayrettin gitti el attı da bu işe, kızın takipçi sayısı bir anda tavan yaptı. umarım çok daha iyi olur. 

Sana katılıyorum, insanlar mutlu olsa ne olurki, ben youtubede kimin bir şeyler ettiğini görsem hemen like atıyorum, ne var bir tıkımdan ne olacakki? faydası olur zararı olmaz..! Girdiğiniz sayfalarda beğendiğinize like beğenmediğinize dislike atınız, kaliteyi korumak ve azıcıkta eğlenmişseniz hakkı yerine getirmiş olmanız için.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Amerikan dublajı çıkmış
    https://www.facebook.com/vinefilmreplik/videos/884872741682703/

LhaNeT tarafından 03/Ara/17 22:32 tarihinde düzenlenmiştir

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Hayrettile olan videoya denk geldim.Kolay kolay gulmem ama yorumlari okuyunca iyi guldum.Sanki Hayrettini zorla getirmisler.Bu adamin videolarinda konusmasina gerek yok direk kameraya bakmasi yeterliii :)

TheColtfire tarafından 03/Ara/17 22:49 tarihinde düzenlenmiştir

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek

Bu hayrettin mükemmel bir şey ya :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hayrettinle izlerken altima sictim 😂😂😂

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

sonunda başımıza fenomen ettiler bunları da :)

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 8646 Toplam Mesaj: 47
siri memed salakbanu postacı tokmakçı