Memory Hack

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mycity bunu yazdı

Len bu işle uğraşanlar zaten leblebiyi lep demeden anlıyorlar siz boş verin hacılar onlar biliyor ne yapılcağını örnek dökümanlar lazım işte yaptıkları daha önce memory hackler vardır mutlaka ne olduğu fark etmiyor önemli olan temeli kapmak sonra inşaatı yapmak

allaam ya abi allaşkına biri de desin ki ben anladım nolursunuz ya :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Oyunlar için trainer mı yapıcan hocam.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elmor
    elmor's avatar
    Erkek

dongle icin ise hep yapan eden var diye duyuyoruz ama temel olarak bir dokumana bende raslamadim simdiye kadar.

varsa bende alayim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı

Len bu işle uğraşanlar zaten leblebiyi lep demeden anlıyorlar siz boş verin hacılar onlar biliyor ne yapılcağını örnek dökümanlar lazım işte yaptıkları daha önce memory hackler vardır mutlaka ne olduğu fark etmiyor önemli olan temeli kapmak sonra inşaatı yapmak

allaam ya abi allaşkına biri de desin ki ben anladım nolursunuz ya :D

Konu ID: 153388
    Konuyu Acan :mycity
    Konu Başlığı : Özgür kızların buluşma noktasına Özgür Abaza Baskını
    Silinme Sebebi : evet beklenen adam ve gene salak saçma bir konu. konu başlığından tahmin ettim senin olduğunu

daha ne diyelim hocam.

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca çok boş işlerle uğraşıyorsun içinde bir girişimcilik ruhu var ama yetenek yok

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

hacı herif aklınca oyunlarda hile yapacak yani onun için istiyor ama hacım bunun için dökünman yazılmaz sen sadece hack yapacağın oyunu yada programı söyleyeceksin ona göre yazılacak yani her hack her programda oyunda işlemez ki 

Mycity yemin ederim oturup konu açmak için bildiğin zaman harcayıp kafa yoruyorsun ya

Seni CheatEngine'e yönlendiriyorum :)

Exe'nin kullandığı tüm memory'yi tarayıp belli değerleri arayan bir program yazarsan gayet jenerik olarak kullanabilirsin programı. Tabi özelleşmiş programlar çok daha verimli kullanılabilir orası ayrı konu :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    NmC bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

hacı herif aklınca oyunlarda hile yapacak yani onun için istiyor ama hacım bunun için dökünman yazılmaz sen sadece hack yapacağın oyunu yada programı söyleyeceksin ona göre yazılacak yani her hack her programda oyunda işlemez ki 

Mycity yemin ederim oturup konu açmak için bildiğin zaman harcayıp kafa yoruyorsun ya

Seni CheatEngine'e yönlendiriyorum :)

Exe'nin kullandığı tüm memory'yi tarayıp belli değerleri arayan bir program yazarsan gayet jenerik olarak kullanabilirsin programı. Tabi özelleşmiş programlar çok daha verimli kullanılabilir orası ayrı konu :)

eywallah hocam

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam valla konu açıyon da ya kendin de bilmiyon ne istediğini ya da fikirlerini insanlara aktarmada problem var.

Gizle konuyu yaz açık açık neyin veya ne tür bir programın verileri ile oynamak istiyorsun?

Yani öyle birşey demişsin ki windows bilen varmı diyip photoshop dökümenı istiyecek gibi.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam valla konu açıyon da ya kendin de bilmiyon ne istediğini ya da fikirlerini insanlara aktarmada problem var.

Gizle konuyu yaz açık açık neyin veya ne tür bir programın verileri ile oynamak istiyorsun?

Yani öyle birşey demişsin ki windows bilen varmı diyip photoshop dökümenı istiyecek gibi.

ozman şöyle diyim hocam bugüne kadar yaptığınız memory hackleri döküman haline getirebilirseniz çok kişinin işine yarayacaktır. Tabi benimde işime yarayacak

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
Toplam Hit: 4019 Toplam Mesaj: 20