folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Mercedes Hakında Bildiklerimiz...

Mercedes Hakında Bildiklerimiz...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    verruckt
    verruckt's avatar
    Erkek

http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Casus_filmi_gibi_operasyon_177231_1&Newsid=177231

buna benzer bi konu daha oncede acılmıstı "bı grup arkdas gezıyolar aractan dısarı cıktıklarında mercedesın anahtarını kaybedıp arac dısında kalıyodu sora telefon yetkılı servısle fln gorusmelerı sonucunda araca 3-4 saat calısabılmesı ıcın bı komut werılıyodu kılıtlerı acılıyodu gencler ewe warıyolardı we ertesı gun yenı anahtarları ewe yollanıyodu" hatırlayan wardır. ama bana pek inandırıcı gelmemıstı ancak bu haberı okuduktan sora duruma tamamen ınanıyorum. Burda onemlı olan aracımızn dısarıdan kontrol edılıyo olması o yazıda da suıkastlerden bahsedılmıstı bırden anımsadım umarım gereksız bı konu olmamıstır.

Zencinin malı züğürtün çenesini yorar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    yanlız adam arabasına calınmaya karsı gps uydu sistemi taktırmıs. oradan bulmuslar kendi kendini ispiyonlamıs bi nevi

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

orada onemli oalnarabayi zaktan calistirabilmeleri bence .. deli bi teknoloji ..iyi yanida var kotu yanida :\

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 720 Toplam Mesaj: 3