Merhaba Dünya
-
O kadar cok murid/muride varki online olup, girip konulari okuyup giden.
Hayalet kullanici gibi gezip gezip gidiyorlar (:
-
sunyy2003 bunu yazdıZep_lin bunu yazdı
Değerli tahribat mürit ve mürideleri konuyu açarken bile gerekliliğini çok düşündüm. Uzun bir aranın ardından aceba diyerek giriş yaptığım forumda neler olmuş neler. Kendimi çok yaşlı hissediyorum şuan, o zamanlar hızlı zamanlardı. Şimdi aile olduk çoluk çocuk. Hem çok duygulandım hem çok üzüldüm kayıplar yaşanmış yeni müritler gelmiş tarikatın herşeyi değişmiş ismi ve kalitesi dışında. Yazdıklarımı okuyunca drakula gibi hissettim kendimi. Flatcastın henüz popüler olduğu mırcın, kelebeğin daha çok kullanıldığı ve Doların 2.5 tl olduğu dönemlerden geliyorum sizleri kuçak dolusu sevgilerle selamlıyorum Merhaba Tahribat.
Peki asıl soruya gelelim
Bunu aslında tüm dinazor nesile soruyorum
Bu kadar zaman nasıl girmeden neden girmedin sonra bir gece ansizin Fox TV de ki yasak elmayı izlerken mi aklına geldi dur la bir tbt vardı la benim nick neydi password filan derken mi girdin
Yani burayı bilen bir insan nasıl girmez şaşırtıcı
Ekşi DH dünyada yokken tbt vardı
Hosgeldin
Bunun net bi cevabı yoktur, sanmıyorum.
Eskiden her gün PC'ye oturduğumda önce tbt'yi bi açardım, sonra diğer siteler gündem vs.
Sonra sadece okumaya hiç yazmamaya başladım.
Sonra nedense birden girmemeye başladım, baya 2-3 sene girmedim herhalde. Bir sebebi de yok sanırım şu an düşününce.
Sonra aklıma geldi ve arada bir girmeye başladım.
Sonuç olarak bu aralar gene aktif olarak okuyorum yazıyorum vs.
Net bir sebebi olduğunu sanmıyorum, yaş, hayat, boş beleş takılmaktan iş güç/aile yaşantısına geçiş vs sekteye uğratıyordur bilemiyorum. Bilmek gerekir mi bunu onu da bilemiyorum.
Öyle veya böyle gene buradayız işte :)edüt : hoşgelmişsen demeyi unuttuk :)
MaviGozluDev tarafından 26/Oca/22 11:24 tarihinde düzenlenmiştir -
underzero bunu yazdıZep_lin bunu yazdı
Değerli tahribat mürit ve mürideleri konuyu açarken bile gerekliliğini çok düşündüm. Uzun bir aranın ardından aceba diyerek giriş yaptığım forumda neler olmuş neler. Kendimi çok yaşlı hissediyorum şuan, o zamanlar hızlı zamanlardı. Şimdi aile olduk çoluk çocuk. Hem çok duygulandım hem çok üzüldüm kayıplar yaşanmış yeni müritler gelmiş tarikatın herşeyi değişmiş ismi ve kalitesi dışında. Yazdıklarımı okuyunca drakula gibi hissettim kendimi. Flatcastın henüz popüler olduğu mırcın, kelebeğin daha çok kullanıldığı ve Doların 2.5 tl olduğu dönemlerden geliyorum sizleri kuçak dolusu sevgilerle selamlıyorum Merhaba Tahribat.
Yoo dostum yoo, beni tanimadan bu forumda en yasli benim diyemezsin.
(:
sesli güldüm under. amca : DDD
-
underzero bunu yazdı
Vay be.
E o zaman bizim tarikat olarak dört bi yanda uyuyan hücrelerimiz var:)
-
underzero bunu yazdı
Aynen çogu zaman girip okuyup çıkıyoruz benim gibi binlerce vardır :)
-
underzero bunu yazdı
Ben 14 15 sene oyle takıldım belkı
Tanıdıgım gerçek yaşamdan arkadaşım da var onlar da öyle yazmıyorlar pek okuyup gıdıyorlar. -
underzero bunu yazdı
Bööööö
-
ultraizmir bunu yazdıunderzero bunu yazdı
Bööööö
Dokuluyolar
Gitmeyin arada yazın bir seyler
Bazen girip nicklere bakiyorum adam 2007 de yazmış ama bugün online olmuş 15 yıldır iki kelime yazaydin ..
-
hoşgeldin hocam :)
-
underzero bunu yazdı
Hayalet üyelik te varmış. 😃
Ekşi aktiflik te etkindir belki,ama ilk tadı neyse buna şahitlik edenler tahribat tektir.