Merminin Ağır Çekim Görüntüleri.........
-
http://rapidshare.de/files/26735438/Mermi_tbt_.wmv.html
-
Acayip Bi$ey :T
-
bu isde bi is var galiba,poker kagidini yandan vuruyo beaa,ama digerleri superrr ha.
-
Mermi bir dolu malzemeyi delip geçti,kolay kolay açısından sapmadı,bi tek muza girip çıkarken açısından sapıyor,içinde ne var o muzun merak ettim : )
-
9mm mermisi gibi görünüyor. Muzda neden sapma yaptı onu anlamadım?
-
muzu noktalarına ayırdı. suda geçişde matrix efekti gibiydi.
elma acaip oldu sol önce açıldı sonra kapandı. ayrıca yumurtanın siyah noktası açığa çıktı.daha ne diyim.
bu çekim çok hızlı frame atan makine ile çekilmiş bayaa iyi. ama bende daha iyisi var.
nasa görevlileri bir lazer yapmışlar makine kayaya yüksek odaklı lazer ışını vuruyor. amaç dünyaya çarpan sıcak meteorun kayanın üzerinede oluşturduğu kristalleşen parçacıkların sırrını öğrenme. adamların makinedeki işlemi izlemek için kullandığı fotoğraf makinesi yada kamera adı her neyse saniyede "10.000" frame fotoğraf çekiyordu. tam "10.000" -
Mermi bir dolu malzemeyi delip geçti,kolay kolay açısından sapmadı,bi tek muza girip çıkarken açısından sapıyor,içinde ne var o muzun merak ettim : )
demekki muza basınca kurşun bile kayıyo -
pingattack dedi:
demekki muza basınca kurşun bile kayıyo
zuhahahahaha -
adamlar buz dolabında ne var ne yok hepsini vurmuşlar
-
özellikle pet şişeyii vuruşu ve merminin ilerleyişi harika.
-
biraz dikkat edilirse muza girişi capraz oluyor (: yanı o alltakı siyah nesneyede carpıyor ve kursunun muza girişi duz degil (:
Toplam Hit: 2163 Toplam Mesaj: 15