Mersin‘ De Kalacak Yer
-
müridler bugün yadayarın Mersin merkezde olmayı planlıyorum inş bi değişiklik ya da bi sıkıntı olmazsa ucuz kalacak yer lazım 3 4 günlüğüne max 1 hafta yardımcı olabilecek var mı ?
-
hacı mersin merkezde taksim otelin arka caddesinde demirbaş otel var odaları iyi çift yataklı klıma tv banyolu fiyatıda 30 tl
-
kardelen otel var ben orda kalırım hep.mini odasında 30-35 tlye kalmıştım en son
metropol binasının ara sokağında.
klimalıdır.
otel tertemizdir.
kahvaltısı güzeldir.
-
dsi nin misafirhanesi var temizdir fiyatıda uygun merkez sayılır ya da çarşıya gidersen 4-5 tane otel bulursun
-
hocam geldiğimde kesin kalmam lazım yani macera olmamalı dsi kaç paradır acep
-
3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------hocam geldiğimde kesin kalmam lazım yani macera olmamalı dsi kaç paradır acep
-----------------------------devlet memurysan 22 lira mı öyle bi şeydi degilsen ögrenciysen 25 tl yanlış hatırlamıyosam
-
anadım yeri nerde hocam tam olarak
-
üniversite kavşagında otobusle gelceksen otogardan servisler önünden geçiyo ya nda ordan üniversite dolmuşlarına felan binebilrisn
-
hocam bahçe mahallesine yakın olsun da ve de ucuz
-
gel bizde kal diyecemde merkezde değilim :|
-
hocam aslında merkeze yarım saat te olsa olur ama malum işim merkezde ha deyince gitmem gerekir belki o yüzden hem de ekonomim el vermez iş güç yok şimdilik