Mersin Üniversitesi
-
:) rene klavyen baya hızlı :)
4-5 gün oldu.....
bende şaşırmıştım mersinde ne dehalar varda bizim haberimiz yok dicektim :) -
s.a
arkadaşlar mersin sıcaktır ama ucuz bir şehir. öğrenci için ideal. şehir hala gelişiyor. ucuz olması öğrenci arkadaşlara uyar bence.. ünvs. şehrin dışında ama şehir zaten büyük değil. ulaşımı cok rahat. ev kiralarıda cazip. uygun semtlerde uygun evler bulunur. parası olan arkadaş burda da başka yerdede krallar gibi yaşar zaten.. :))
sevgiyle kalın -
mersin 2 yıllık yüksek okulun semtini adresini filan bilen var mı? bende mersine 2 yıllığa gelicem hiç bi yeri bilmiom napıcam :(
-
iyiki açmısım ya millet mersine susamıs meğer :)
-
Computerwolf dedigin gibi cukurova üniversitesini bende tavsiye ederim burasıda sıcaktır ama nem olayı mersin kadar deil
-
bu sene mersini tercih etcek olan var mı?
-
ben 2 yıllık :)
-
beyler olaya sadece kampüs yönüyle bakmayın.Şöyleki orda 4 5 sene kalacaksınız oldu diyelim 6 sene ee sonra? Herkes ne kadar desede üniversitenin adı değil kendini geliştirmene bakar yalan o.Siz eğitim açısından değerlendirin boşverin kampüsü 5 senede kampüs dışında hayatı yaşayın.Sanki lisedeyken her türlü imkan sunuluyordu.Ben marmara üniversitesi göztepe kampüsü ve anadolu hisarı kampüsü için konuşayım 5 para etmez.Anadolu hisarı harabe ve halen inşaat halinde göztepedede üniversite 3 e bölünmüş resmen tikky mekanı ülkücü mekanı ve ota boka karışmayan mekanı.Fazla bir sosyal aktivite beklemeyin.Kapalı bir spor salonu var spor aktiviteleri düzenlensede büyük ihtimalle vaktiniz olmayacak.Anadolu hisarı için ben enformatik okuyorum yani işallah hazırlık sınavını verip okuycam o taraftan gelen öğrencilerin dedikleriyle açıklayayım.Bir lise binasına kapatılıyorsunuz.Etrafınızda açık-kapalı tenis kortları,kapalı yüzme salonu,halı saha v büyük çim saha,kapalı basketbol sahası var fakat kullanamıyorsunuz :D ayrıca çevreniz kendi devrenizde maksimum 70 kişi olur çünkü orda sizden başka 2 bölüm var ama anlaşamıyorsunuz çünkü sizi çekemiyorlar diyorlar.Onlar gelmiş 300 puanla siz 340 küsürle...herkes sadece kendi çevresiyle birlikte.Şimdi neden bunu yazdım.Kampüsü sallayın diye.Bu bölümü bitirdiğinizde ingilizce ve almancayı biliyor olacaksınızki almanca anadil gibi.Enformatik ve almanca işletmeyi destekleyen 20ye yakın sponsor firma var bunlar mercedes,henkel,bayer,sap,dell,hp,bosch... bunlar hatırlayabildiklerim.Bölümün yurtdışına öğrenci yollamak için 38 kişilik kontenjanı var zaten hazırlıktan maksimum geçen sayısı o kadar hazırlığı geçerseniz gidersinizde bursta alıyosunuz başarınıza göre aylık 300 euro civarında değişiyor.İşte diyeceğim kampüse bakmayın eğitime ve eğitim sonrası öğrencilerin durumlarını inceleyin okulun anlaşmalarını yurtdışı imkanlarını öğrenin.
-
kardeş ben mersin matematik te okuyom sen bilgi. müh. demiişsin dengesiz abim gereken bilgfiyi verdi zaten matematiği düşünenler buralara hiç aklındanm geçirmesin bence aileminde burda olmasınna rağmen adana yatay geçiş aklıma gelmıo değil hani ama kampüs falan güsel sürekli gelişen bir üniversite merkez kampüs çiftlikköy zaten mühendislik, fen ede. fak. falan burda hep gelirsen bural ra tanışırız kaynaşıırız hadi ii tercihler..
-
kardeş ben mersin matematik te okuyom sen bilgi. müh. demiişsin dengesiz abim gereken bilgfiyi verdi zaten matematiği düşünenler buralara hiç aklındanm geçirmesin bence aileminde burda olmasınna rağmen adana yatay geçiş aklıma gelmıo değil hani ama kampüs falan güsel sürekli gelişen bir üniversite merkez kampüs çiftlikköy zaten mühendislik, fen ede. fak. falan burda hep gelirsen bural ra tanışırız kaynaşıırız hadi ii tercihler..
Toplam Hit: 3734 Toplam Mesaj: 31