Mersin Üniversitesi Çiftlik Köy Kampüsünde Olan Mürit ?
-
Uzaktan eğitim pc programlama...
uzaktan eğitim varsa sınavlarda çiftlik köyde görüşebilirz:d
-
ya kimdi biri vardı uzaktan eğitim pc başında matematik sınavına giriyordu bende yazıp yazıp gönderdiydm 96 mı ne aldıydı eleman tbt den birimiydi acep.
-
ben olabilirm... ama bensem 96 aldığımı ahtırlamıyıyorum hocam :D:D:D:D
-
bana soruları printleyip gönderiyordun msn den senmiydin ? :)
-
xursi bunu yazdı:
-----------------------------ben olabilirm... ama bensem 96 aldığımı ahtırlamıyıyorum hocam :D:D:D:D
-----------------------------76 da olabilir :D
-
tanışalım kaynasalımm :) bende GSF deyimm. bulusma falan olursa haberim olsun bende gelirim....
-
bende üniversteden biraz yukarı çıkın sağa dönüm orda bi tane mersin 2. anadolu lisesi var orda son sınıfım (: bulmanız gayet kolay hep üstümde tbt t-shirti oluo hatta pozcu garantinin önünden otobüse biniosanız da gayet net görebilirsiniz ((:
-
Belki buluşma gibi değil ama ufak ufak bir araya gelmek neden olmasın?
-
gayet olabilir (: mersine yeni geldiyseniz 17 yıllık bisikletle her köşesini dolaştım sayılır .d ne sorarsanız söyliim (: şey gibi olmak istemem ama belki yeni kazanmıştırr (: ahh ahh bu öss derdi ne hallere soktun benii .d.d
-
Cuma Günü Saat 12 de Çiftlik köyde olanlar gelsinde tanışalım =) Biz en alttayız amele tayfası M.Y.O :F Cumhuriyet alanına gel yada giy tişörtü yemekhaneye gel :F 05386783182 burdan ulaşsın isteyen. Bu arada adana mangalada yazdırın isminizi gelmeyen ayıp eder...
Toplam Hit: 3438 Toplam Mesaj: 27