Mersindeki Tbt Üyeleri?(Buluşma Yapmayı Düşünüyormusunuz?)
-
Bende 17 mayis'ta Kayseriye geliyom Kayserililer varsa abiler dusunmuyormusunuz Kayseride bi bulusma yapmaya :D
Gelmeye gelmemde sadece uzaktan bakip bi iyi gülerim :D -
sen akıllanmadın galiba yazdığın yazı editleniyor sen hala uzatıyosun sen hollanda da buluş başkalarıyla ordakilere yakından katılırsın
-
bulusuruz yaw şu öss modunu bi atlatalım gerisi kolay :)
-
mersinli muridler Mersinde 2 gun normal bir otelde konaklamanın masrafı nedir
bilgisi olan varmı ?
-
Yani anladığım kadarıyla kimse gelemiyecek mersinde o zaman bende düğüne gitmiyom lan :D zaten gidiiş amacım belki buluşşuruz dieydi :D
-
Hatiralar-Susmaz bunu yazdı:
-----------------------------Bende 17 mayis'ta Kayseriye geliyom Kayserililer varsa abiler dusunmuyormusunuz Kayseride bi bulusma yapmaya :D
-----------------------------
Gelmeye gelmemde sadece uzaktan bakip bi iyi gülerim :D
iki hafta önce hollanda/amsterdam'daydım nerdeydin senn yawww :( :D -
la adananın nesini begenmiyosunuz.. gelin gun boyu yeme icem sicma masraflarınız benden :)))
ama once derslerinizi bitirin. tembellik yapmayın... yakısmaz tbt muridlerine :))
-
aslında yaza doğru olabiliradanada felan :D bizede yakın zaten:D
-
gencprens bunu yazdı:
-----------------------------
Hatiralar-Susmaz bunu yazdı:
-----------------------------Bende 17 mayis'ta Kayseriye geliyom Kayserililer varsa abiler dusunmuyormusunuz Kayseride bi bulusma yapmaya :D
Gelmeye gelmemde sadece uzaktan bakip bi iyi gülerim :D-----------------------------
iki hafta önce hollanda/amsterdam'daydım nerdeydin senn yawww :( :D
-----------------------------Diger sokakta olsanda gelmez o KIZ :) kendimden biliyorum
-
kardeslerim allahın izniyle 10 hazirandan itibaren bende adanadayım.Gecen sene oldugu gibi bu yaz da ayarlayalım birşeyler.Galeria barajyolu hasanusta felan cekeriz yine....