Mersinden Yazlık Almak
-
yani ucuzsa bir durum dusun derim. sivas gibi ucra bir yerde bile en kohne evler 1.5. sen yazlik alacaksin mersinden ??
iyi yer düsmez kotusu ugrastirir.
onun yerine arsa al konteyner koy
karavan koy
bak bime gelmis 300 bin :)
ciddiyim
-
futurist bunu yazdı
begendigin evin google yorumlarini oku
hayat kurtarir.
biz mersinden bir siteden ev bulduk
ev eski site eski ama denize sifir. ucuzda sasirdim nasil olur diye. ev tadilat istiyor ondandir heralde derken. tesaduf sitenin google yorumlarini okudum ki
site suriyeliler tarafindan istila edilmis. ustelik fuhuş merkezi olmus. hergun baskin hergun polis. resmen genelevin ortasindan ev alacaktik. millet ankaradan istanbuldan eve bakmaya gelmis. yonetim yok. millet kacmis.
evini millet belese satip resmen kaciyordu.
sitenin adini da hatirladim caltana sitesiydi sanimim
Aynen Çaltana bir zamanların gözde yazlık sitesiydi.
Şehir çok hızlı büyünce şehrin içinde kaldı sayılır.
-
Dos_Attach bunu yazdı
Arkadaslar selam. Mersinde 1+1 yazlik bakiyorum. Sahibindende emlakci ilanlari vardi, tece taraflarinda sifir 1.4 milyona anlasmistik ancak satilmis. Mersine cok hakim degilim. Ne taraflardan almak mantikli senede 1 ay kalmaya. Mersinde yasayan yada hakim olan arkadaslardan bilgi rica ederim. Butce 1.5 milyom civari
O fiyataa Bodrum'da. Devre mülk al, senelik gider kullanırsın. Başka bi.şeyine de karışmazsın.
-
Şuanda mersin ve ilçelerinde malum santral çalışanlarından dolayı hem satılık ev fiyatları hemde kiralık ev fiyatları çok yüksek. Naçizane tavsiyem ortalama 1 yıla kadar silifkede ruslar için yapılmış olan yerleşim alanı açılacak ozamana kadar beklemek fiyatların geriye gelişini görmek çok mantıklı olur.
-
Hocam dm at yardımcı olabilirim. Mersinde Erdemlide yasiyorum. Beklentilerine göre yönlerdirme yapabilirim.
-
Thanatos bunu yazdı
Hocam dm at yardımcı olabilirim. Mersinde Erdemlide yasiyorum. Beklentilerine göre yönlerdirme yapabilirim.
bölge hakkında buraya da yazarsanız bizde bilgi sahibi oluruz. Ne güzel olur.
-
Erdemli Limon'lu da halamların yazlıkları var.Sahil koruma programı adı altında önce havuzu yıktılar şimdi siteye yıkım kararı cıktı.Site ortalama 40-45 yıllık bir site.O tarz konuların olup olmadıgı ayrıca araştırmak gerekiyor.