Mersinden Yazlık Almak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

yani ucuzsa bir durum dusun derim. sivas gibi ucra bir yerde bile en kohne evler 1.5. sen yazlik alacaksin mersinden ??

iyi yer düsmez kotusu ugrastirir.

onun yerine arsa al konteyner koy 

karavan koy

bak bime gelmis 300 bin :)

ciddiyim

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

begendigin evin google yorumlarini oku

hayat kurtarir.

biz mersinden bir siteden ev bulduk

ev eski site eski ama denize sifir. ucuzda sasirdim nasil olur diye. ev tadilat istiyor ondandir heralde derken. tesaduf sitenin google yorumlarini okudum ki

site suriyeliler tarafindan istila edilmis. ustelik fuhuş merkezi olmus. hergun baskin hergun polis. resmen genelevin ortasindan ev alacaktik. millet ankaradan istanbuldan eve bakmaya gelmis. yonetim yok. millet kacmis.

evini millet belese satip resmen kaciyordu.

sitenin adini da hatirladim caltana sitesiydi sanimim

Aynen Çaltana bir zamanların gözde yazlık sitesiydi.

Şehir çok hızlı büyünce şehrin içinde kaldı sayılır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı

Arkadaslar selam. Mersinde 1+1 yazlik bakiyorum. Sahibindende emlakci ilanlari vardi, tece taraflarinda sifir 1.4 milyona anlasmistik ancak satilmis. Mersine cok hakim degilim. Ne taraflardan almak mantikli senede 1 ay kalmaya. Mersinde yasayan yada hakim olan arkadaslardan bilgi rica ederim. Butce 1.5 milyom civari

O fiyataa Bodrum'da. Devre mülk al, senelik gider kullanırsın. Başka bi.şeyine de karışmazsın.

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Alezsian
    Alezsian's avatar
    Erkek

Şuanda mersin ve ilçelerinde malum santral çalışanlarından dolayı hem satılık ev fiyatları hemde kiralık ev fiyatları çok yüksek. Naçizane tavsiyem ortalama 1 yıla kadar silifkede ruslar için yapılmış olan yerleşim alanı açılacak ozamana kadar beklemek fiyatların geriye gelişini görmek çok mantıklı olur. 

You Will Never Walk Alone
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thanatos
    Thanatos's avatar
    Erkek

Hocam dm at yardımcı olabilirim. Mersinde Erdemlide yasiyorum. Beklentilerine göre yönlerdirme yapabilirim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    Thanatos bunu yazdı

Hocam dm at yardımcı olabilirim. Mersinde Erdemlide yasiyorum. Beklentilerine göre yönlerdirme yapabilirim.

bölge hakkında buraya da yazarsanız bizde bilgi sahibi oluruz. Ne güzel olur. 

alektamovikmovik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Erdemli Limon'lu da halamların yazlıkları var.Sahil koruma programı adı altında önce havuzu yıktılar şimdi siteye yıkım kararı cıktı.Site ortalama 40-45 yıllık bir site.O tarz konuların olup olmadıgı ayrıca araştırmak gerekiyor.

Antalya'da Emlakçı parçası :)
Toplam Hit: 927 Toplam Mesaj: 18
merain yazlik