Mersinli Mürid Yok Mu Yaf !?
-
Haziran bitmeden birseyler ayarlayabiliriz , mersin olmazda mersinliler adanaya gelirse hosbes sohbet iyi gider :) ...
-
sunnetci sen 18indemi gelecen adanaya ? ona gore plan yapalim :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Haziran bitmeden birseyler ayarlayabiliriz , mersin olmazda mersinliler adanaya gelirse hosbes sohbet iyi gider :) ...
-----------------------------
Compü abicim nenemi görim sende 1 gün kalacam :) -
bende İskenderun luyum :D heytt
-
Bakin beyler adana olursa hepinizi ucretsiz dis kontrolunden geciririz :) aforizma hocamizin narin ellerine emanet edecegiz sizi :) ... mersindeki elemanlar trene atlayin gelin ,kormayin cekinmeyin ,ac kalmassiniz acikta kalmassiniz ,yoldada kalmazsiniz...yabancilik cekmezssiniz ,bugune kadar hic konusmamiz muhabbet etmemisz olabiliriz ama tahribat ruhu farklidir 2dk 40yil dost havasina burunuruz ,bici yeriz salgam iceriz :)
Ayipsin Torna gel kal dai,evde tekim zaten ,peder diger eve uctu ,koca ev bana kaldi :) temizlik falan yaparsin evi toplarsin :) ...nenen koydemi :P ...koymus :D ...koca mahalleyi koy yaptinya torna helal olsun :) ,bir ara hatirlat seni bizim koye gotureyimde koy ozlemin bitsin :)
-
ayrıyetten öss den sonraki hergün boşum gerekli gereksiz ne kadar buluşma toplantı kaynasma gezme tozma vs.... işlemi varsa hepsinde bulunabilirim.
-
bende gelirim walla ayarlayın araba ile gelirim belki :D ancak 5 kişi sıgar arabaya
-
tarikatta bayanlar alınmasın ama çok pis bulasık yıkar ev süpürür etrafı düzeltirim :) he hacım nenem köyde onuda özledim :( köy özlemimi de acilen gidermem lazım.
-
Tamam beyler o zaman oss sonrasina bu isi halledelim ,zaten ben 10haziran dan sonra 10gun falan istanbulda olacagim galiba :d
-
sanırım en çok mürid ist ve adanadan :)
dövüştürmek lazım bunları :)