Mersinli Müridler Bakın Bi
-
mezitlide oturuyorum bende çevre sıfır tek aksiyonum pozcuda dil kursuna gidip geliyorum, içmeyi seven takılıp edecegimiz eleman arıyorum :| zaten başka yapılacak birşey yok kodumun memleketinde
edit:bugün ders olmasa bende yardımcı olurdum.
-
Bağa gel bostana gel vay vay vaaaaaayyyyyyy
Mersin üniversitesinde uzatmalı öğrenciyim.
Aslen buranın ilçesinden anam babam ama merkezde doğduk büyüdük.
Sahilde oturması , arkadaşlarla sohbet etmesi , tantuni yemesi bir hoş oluyor.
Memleketimin kabak çiçeği gibi açıldığı bu dönemde günaha girmek isteyenleri forum civarına davet ediyorum.
İçki kullanmamaya , küfür etmemeye özen gösteriyorum ama ısrarlara dayanamazsam içer içer koyarım !
Kreyzi ile anlaştık mevzu bende gençler.
-
asilkan bölüm ne ne kadar uzatmalısın beni geçemen :)
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------dj_alper mersindeydi heralde yolla gitsin ona :D
-----------------------------yok la dicey orada değil sanırım :W
-----------------------------evet oralı değil oralı olsa bile adama telefonun yanında mesir macunu da satar o :D
-----------------------------kesin satar :D
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Bilgisayar programcılığı hacı. 3. senem ama nasipse yazın biter :/
-
Almanca Mütercim-Tercümanlıktayım 12 yıldır burdayız artık mersinli sayılırım...Hadi baalm
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------Bilgisayar programcılığı hacı. 3. senem ama nasipse yazın biter :/
sen daha gençmişin yau -
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------Almanca Mütercim-Tercümanlıktayım 12 yıldır burdayız artık mersinli sayılırım...Hadi baalm
hacı iyi oldu böyle sınıf kaç -
Naacal bunu yazdı:
-----------------------------mezitlide oturuyorum bende çevre sıfır tek aksiyonum pozcuda dil kursuna gidip geliyorum, içmeyi seven takılıp edecegimiz eleman arıyorum :| zaten başka yapılacak birşey yok kodumun memleketinde
-----------------------------toprağıma laf ettirmem :) mersin gibi memleket nerde var sahili denizi yesilliği saysam sabahı bulur burda :) Güneykent/TOROSLAR
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------Naacal bunu yazdı:
-----------------------------mezitlide oturuyorum bende çevre sıfır tek aksiyonum pozcuda dil kursuna gidip geliyorum, içmeyi seven takılıp edecegimiz eleman arıyorum :| zaten başka yapılacak birşey yok kodumun memleketinde
-----------------------------toprağıma laf ettirmem :) mersin gibi memleket nerde var sahili denizi yesilliği saysam sabahı bulur burda :) Güneykent/TOROSLAR
-----------------------------est. hoca laf etme değil, adanalıyım aslen 4 5 senedir burdayım ama alışamadım pek, arkadaş çevresi falan yok tüm tanıdıklar adana da belkide ondandır :)