Mersinli Muridler Varsa Tanışalım ?
-
valla hocam bence viransehir ve mezitlide bi bok yok :D
kop gel hayat pozcuda, sahil caddesinde, forumda, kushumato da akiyo...
-
JaCKaL bunu yazdı:
-----------------------------valla hocam bence viransehir ve mezitlide bi bok yok :D
-----------------------------
dostum haklısın bende mezitlideyim kuşumatolarda allegro kafe var bide sahilde tömbeki nargile kafe oralarda takılıom ortam mersin ya. -
GÜLNAR lıyım ama şimdi kıbrıs tayım
-
saygılarla tarsustan
-
bende mersinliyimve mersindeyim
-
Mythbusters bunu yazdı:
JaCKaL bunu yazdı:
-----------------------------valla hocam bence viransehir ve mezitlide bi bok yok :D
dostum haklısın bende mezitlideyim kuşumatolarda allegro kafe var bide sahilde tömbeki nargile kafe oralarda takılıom ortam mersin ya.
birader ben de tömbekiye takılırım arada bi olmadı bi gün tahribat tömbeki buluşması falan yapalım güzel olur :))
-
son zamanlarda bu tip konular arttımı ?
erzurumlular mersinliler şüphesiz izmirli var hali bambaşka :D:D
ya hepimiyiz mardinliyiz hepimiz izmirliyiz :D
-
Mersinde yaşıyorum kanımca yaşamak denirse buna sabah akşam okul :d Ucuz eşyalar elektronik olarak Zeytinli bahçe derim.
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------Mersinde yaşıyorum kanımca yaşamak denirse buna sabah akşam okul :d Ucuz eşyalar elektronik olarak Zeytinli bahçe derim.
haklısın kardeş bende hamam sokağını öneririm biber gazından tutu sustalı türlerce bıçak çeşidi ve ucuza elektronik eşya -
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------Mythbusters bunu yazdı:
JaCKaL bunu yazdı:
dostum haklısın bende mezitlideyim kuşumatolarda allegro kafe var bide sahilde tömbeki nargile kafe oralarda takılıom ortam mersin ya.
-----------------------------birader ben de tömbekiye takılırım arada bi olmadı bi gün tahribat tömbeki buluşması falan yapalım güzel olur :))
-----------------------------aslında haklısın kardeşim allegroda olabilir takılalım bi ara