Mertin Fulyaya Cevabı
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------önüne gelen mert oldu bugünlerde :) bu kaçıncı video böyle.. herkes fulyanın sevgilisi mert benim diyor..
gittigidiyoru tebrik ediyorum, iyi reklam yaptı valla.. bizim de işimiz gücümüz yokmuş gibi bunları takip ediyoruz.
sıradaki haber, fulyanın vereceği cevap ne? :) sonra fulya yeni şeyler satıyor :) kendini pazarlayacakmış :)
hemen al fiyatı 150 tl
kaşarın kilosu 3 tl, fullya 50 kg ==> 3*50 = 150 :)
-----------------------------hehe süper :D:D
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------
herşey bitti mertle fulyanın arasındaki davayı tartışıyoruz.
-----------------------------katılıyorum
-
buda fake video ama muz olayı güzel olmuş:)
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------önüne gelen mert oldu bugünlerde :) bu kaçıncı video böyle.. herkes fulyanın sevgilisi mert benim diyor..
gittigidiyoru tebrik ediyorum, iyi reklam yaptı valla.. bizim de işimiz gücümüz yokmuş gibi bunları takip ediyoruz.
sıradaki haber, fulyanın vereceği cevap ne? :) sonra fulya yeni şeyler satıyor :) kendini pazarlayacakmış :)
hemen al fiyatı 150 tl
kaşarın kilosu 3 tl, fullya 50 kg ==> 3*50 = 150 :)
-----------------------------sonuna kadar katılıyom
-
bi aralarda ağlayan bi kız vardı gülsümmüydü neydi buda onun gibi bişey işte
-
Kaligula bunu yazdı:
herşey bitti mertle fulyanın arasındaki davayı tartışıyoruz.
aynen katılıyorum hocam boş iş bunlar -
tamamen gitti gidiyorun reklamı amk ağızlarında hep sitenin adı, begumun de eski sevgilisi girmiş işin içine ne bu amk ama helal olsun güzel kurgulamışlar :D
-
2. ercik vakası
-
eleman bi de ciddi ciddi oturmuş konuşuyo.
ben olsam güler geçerdim. nolcak sanki. eğleniyo kız kendi çapında.
kızla kız olmuş :P
-
muhhahaah adm direk taşşağına yapmış ya, açıkladı zaten slim sigra falan kasıtlı, hatta dili dönmüyo 40 derken falan. 2.videoda kendini tiye almış, muhahah helal aq 70milyonla taşşak geçti, face de de 2500 yorum gelmiş adamı gerçek mert sanıp muahah :D