Mesaj Nasıl Yazılır? [Önemli Konu]
-
Üye arkadaşların yardım istemeden önce okumaları için Genel'e taşıdım bunu... Yoksa Forum Kuralları'nın altına da eklesek mi??
-
aranızda sozlesme okuyan varmı?
-
Gerektiği zaman evet...
Ne gibi şartlar olduğunu, özellikle de bu şartlar benim aleyhimdeyse, muhakkak okumaya dikkat ederim..
-
Zaten sorun da buradan kaynaklanıyor. Forum Kuralları okunmuyor,duyurular, uyarılar okunmuyor. Sonra başlıklar silinince, üyeler banlanınca biz kötü oluyoruz...
Halbuki her hareketimiz kurallar çerçevesinde gerçekleşmektedir. Ama siz dikkat etmediğiniz için bizi naif hareket etmekle suçluyorsunuz...
-
iyide neden sinirleniosunki tahjribatınki farklı ama hemen hemen tum sozlesmeler aynı 1-2 cümle ya aynı ya farklı hepsi aynı seylerden bahsetmiormu lutfen karsılastırın!!.. tüm forum kuralları saygı cercevesi içinden cıkmayın unutmayın baskalarıda var falandı filandı zaten ezberlemişim daha ne okuması??
-
Ya kuralları umursamayanları siteden atacağız ya da onlar anlayana kadar kuralları gözlerine sokacağız!...
-
baba harika bi konu bunu forumun girişine falan koysanız herkes okumak zorunda olsa ne güzel olur...herkesin okuması şart bence..ben çok şey öğrendim mesela..saol baba büyüksün...
-
+1
-
daha konuya girerkene dedim sanıım criminal +1 verdi diye :)
-
Evet Gerçekten Süper Bir Yazı
Toplam Hit: 6300 Toplam Mesaj: 23