Mesajda "Bİ"Ne Anlama Geliyor?
-
Arkadaşlar son zamanlarda arkadaşların telefonuna gelen mesajların sonunda bi var bu nedemek.İddia ya girdik birde sizden öğrenmek istiyorum."Bİ" böyle yazıyor.
-
Arkadaşlar bilen yokmu =S. Acil olsa daha iyi olacakta
-
Bİ Bisexualın kısaltılmışı :d
-
ACEVENTURA bunu yazdı:
-----------------------------
o ne demek? -
abi ekşide okuyup yazma bisexual yani olmuyor:)
-
arkadaşına gelen mesajlar alış-verişle alakalı ise sebebini biliyoru sanırım :=)
-
oktaysecurity bunu yazdı:
ACEVENTURA bunu yazdı:
o ne demek?
hem kadına hem de erkeğe ilgi duyan gay kişilik genel kültür olsun.. -
"B"en de
"İ"sterem...
-
Büyük İnsan :P
-
Lisedeyim, benim hatun mesaj atiyor(vidividi vidi dir dir dir cir cir cir kib) mesaj boyle ,benimde oldum olasi telefonlarla aram iyi olmamistir...neyse bu mesaji attigi gun evlerindede karolar siliniyordu makineyle...iste bana anlatiyordu evde temizlik var vs vs...kiz bu mesaji atti,ben mesaji soyle okuyorum ...(vidividi vidi dir dir dir cir cir cir kara isi bitti) kib yazmis,dusunuyorum bu ne demek istiyor,dedim herhala kara isi bitti demek istiyor :) sonra her mesajda kib yazmaya baslayinca ya bu kara isi neymis boylededim ,tabi sonra kendine iyi bak in kisatlmasi oldugunu ogrenince,baya bir tasak konusu olmustum :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Lisedeyim, benim hatun mesaj atiyor(vidividi vidi dir dir dir cir cir cir kib) mesaj boyle ,benimde oldum olasi telefonlarla aram iyi olmamistir...neyse bu mesaji attigi gun evlerindede karolar siliniyordu makineyle...iste bana anlatiyordu evde temizlik var vs vs...kiz bu mesaji atti,ben mesaji soyle okuyorum ...(vidividi vidi dir dir dir cir cir cir kara isi bitti) kib yazmis,dusunuyorum bu ne demek istiyor,dedim herhala kara isi bitti demek istiyor :) sonra her mesajda kib yazmaya baslayinca ya bu kara isi neymis boylededim ,tabi sonra kendine iyi bak in kisatlmasi oldugunu ogrenince,baya bir tasak konusu olmustum :D
muhaha süpersin baba.. kib
Toplam Hit: 2326 Toplam Mesaj: 12