Mesajlarım Menüsüyle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

sa. holyone hocam ve yönetimdeki hocalar herhangi bi konuya mesaj atıyoz, konuyu nickimizin üstüne gelince çıkan menüde mesajlarım menüsünde görüyozya, bazı konularda nereye yorum attığımızı hatırlamıyoruz. konular sayfalarca yorum alıyor. bizim yorumumuza altıntı yapıp karşılık yapıp veren oluyor. bi; böyle yorumumuza alıntı yapıldığında bize haber veren sistem, bide her konudaki yorumun belli bi idsi vardır, yani mesela; x konusunda 23. yorum bana ait ben bu mesajlarım menüsünde yorum yazdığım konuları görüyoruzya o konuların linkine ordan tıklayabiliyoruz ama işte konular sayfalarca yorum alıyor kendi yorumumuzu hatırlamıyoruz nerde olduğunu, her sayfaya tek tek bakana kadar bu mesajlarım menüsündeki yorum attığımız konunun linki geliyorya aynı anda bizim yorumumuz kaçıncı sırada olduğunuda bilir oraya bu linki veremez miyiz? yani kabataslak şunun gibi bişey; x konusunda ajan1111'in yorumu 23. yorum. mesajlarım menüsündeki gelen linke= "show: x konusu yorumid=23" gibi bişey çok lüks mü olur? (:

Holyone hocaaam duy sesimiziii böyle bişey isteriiiz.

ajan1111 tarafından 05/Nis/20 11:10 tarihinde düzenlenmiştir

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

sa. holyone hocam ve yönetimdeki hocalar,

herhangi bi konuya mesaj atıyoz, konuyu nickimizin üstüne gelince çıkan menüde mesajlarım menüsünde görüyoz ya, bazı konularda nereye yorum attığımızı hatırlamıyoruz.

konular sayfalarca yorum alıyor. bizim yorumumuza altıntı yapıp, karşılık yapıp veren oluyor.

bi; böyle yorumumuza alıntı yapıldığında bize haber veren sistem,

bi de her konudaki yorumun belli bi id'si vardır, yani mesela; x konusunda 23. yorum bana ait, ben bu mesajlarım menüsünde yorum yazdığım konuları görüyoruz ya o konuların linkine ordan tıklayabiliyoruz ama işte konular sayfalarca yorum alıyor kendi yorumumuzu hatırlamıyoruz nerde olduğunu, her sayfaya tek tek bakana kadar bu mesajlarım menüsündeki yorum attığımız konunun linki geliyorya aynı anda bizim yorumumuz kaçıncı sırada olduğunuda bilir oraya bu linki veremez miyiz?

yani kabataslak şunun gibi bişey; x konusunda ajan1111'in yorumu 23. yorum. mesajlarım menüsündeki gelen link'e= "show: x konusu yorumid=23" gibi bişey çok lüks mü olur? (:

Şahâne olur v'alla.

Yalnız, alttan 1 önceki paragrafı okurken, aklımı kaybedecektim. ^^`

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

bende Kefil olmak icin mail yazdım gitmemiş sorun mu var ?

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    PEAK bunu yazdı

Sana uyuz oluyoruz ondan gitmedi o kefillik istekleri

.

.

.

Gibi bir şey desem "Ne oluyoruz ulan?" olurdun değil mi?

under veya holy'e öm gönder, ilgileniyorlar.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı

Sana uyuz oluyoruz ondan gitmedi o kefillik istekleri

.

.

.

Gibi bir şey desem "Ne oluyoruz ulan?" olurdun değil mi?

under veya holy'e öm gönder, ilgileniyorlar.

hocam naptın ya daha üst mesajı okumayı bitirmeden kendi kendime lan naptım ben bu adama yine niye biriyle tartıştım kaçtır sana söylüyorum kimseyle tartışma kısa kes işte neyin peşindesin olm sen diye yürümeye başlamıştım kendime
    gece gece aklımı aldın yeminle

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusemre
    yunusemre's avatar
    Erkek

basit aslında

yunusemre tarafından 07/Ara/19 03:27 tarihinde düzenlenmiştir

"Programcılar saatler boyunca çalışmak zorunda kalmalarına engel olacak sistemler tasarlamaya saatler boyunca uğraşırlar." David Allen
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    yunusemre bunu yazdı

basit aslında

holyone hocam gözü kapalı yapar heralde :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusemre
    yunusemre's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı
    yunusemre bunu yazdı

basit aslında

holyone hocam gözü kapalı yapar heralde :D

Aslında tam da öyle bir problem de, diğer işlerin odağını kuvvetli tutmak gerektiğinde veya hazırda birden fazla odak konusu olduğunda bazen böyle ufak mevzulara giriş yapmak zor gelebiliyor insana.

"Programcılar saatler boyunca çalışmak zorunda kalmalarına engel olacak sistemler tasarlamaya saatler boyunca uğraşırlar." David Allen
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

düzenledim. ondan konu hort (:

Toplam Hit: 1838 Toplam Mesaj: 9
mesajlarımla ilgili