Mesajlarım Menüsüyle İlgili
-
sa. holyone hocam ve yönetimdeki hocalar herhangi bi konuya mesaj atıyoz, konuyu nickimizin üstüne gelince çıkan menüde mesajlarım menüsünde görüyozya, bazı konularda nereye yorum attığımızı hatırlamıyoruz. konular sayfalarca yorum alıyor. bizim yorumumuza altıntı yapıp karşılık yapıp veren oluyor. bi; böyle yorumumuza alıntı yapıldığında bize haber veren sistem, bide her konudaki yorumun belli bi idsi vardır, yani mesela; x konusunda 23. yorum bana ait ben bu mesajlarım menüsünde yorum yazdığım konuları görüyoruzya o konuların linkine ordan tıklayabiliyoruz ama işte konular sayfalarca yorum alıyor kendi yorumumuzu hatırlamıyoruz nerde olduğunu, her sayfaya tek tek bakana kadar bu mesajlarım menüsündeki yorum attığımız konunun linki geliyorya aynı anda bizim yorumumuz kaçıncı sırada olduğunuda bilir oraya bu linki veremez miyiz? yani kabataslak şunun gibi bişey; x konusunda ajan1111'in yorumu 23. yorum. mesajlarım menüsündeki gelen linke= "show: x konusu yorumid=23" gibi bişey çok lüks mü olur? (:
Holyone hocaaam duy sesimiziii böyle bişey isteriiiz.
ajan1111 tarafından 05/Nis/20 11:10 tarihinde düzenlenmiştir -
ajan1111 bunu yazdı
sa. holyone hocam ve yönetimdeki hocalar,
herhangi bi konuya mesaj atıyoz, konuyu nickimizin üstüne gelince çıkan menüde mesajlarım menüsünde görüyoz ya, bazı konularda nereye yorum attığımızı hatırlamıyoruz.
konular sayfalarca yorum alıyor. bizim yorumumuza altıntı yapıp, karşılık yapıp veren oluyor.
bi; böyle yorumumuza alıntı yapıldığında bize haber veren sistem,
bi de her konudaki yorumun belli bi id'si vardır, yani mesela; x konusunda 23. yorum bana ait, ben bu mesajlarım menüsünde yorum yazdığım konuları görüyoruz ya o konuların linkine ordan tıklayabiliyoruz ama işte konular sayfalarca yorum alıyor kendi yorumumuzu hatırlamıyoruz nerde olduğunu, her sayfaya tek tek bakana kadar bu mesajlarım menüsündeki yorum attığımız konunun linki geliyorya aynı anda bizim yorumumuz kaçıncı sırada olduğunuda bilir oraya bu linki veremez miyiz?
yani kabataslak şunun gibi bişey; x konusunda ajan1111'in yorumu 23. yorum. mesajlarım menüsündeki gelen link'e= "show: x konusu yorumid=23" gibi bişey çok lüks mü olur? (:
Şahâne olur v'alla.
Yalnız, alttan 1 önceki paragrafı okurken, aklımı kaybedecektim. ^^`
-
bende Kefil olmak icin mail yazdım gitmemiş sorun mu var ?
-
PEAK bunu yazdı
Sana uyuz oluyoruz ondan gitmedi o kefillik istekleri
.
.
.
Gibi bir şey desem "Ne oluyoruz ulan?" olurdun değil mi?
under veya holy'e öm gönder, ilgileniyorlar.
-
end bunu yazdıPEAK bunu yazdı
Sana uyuz oluyoruz ondan gitmedi o kefillik istekleri
.
.
.
Gibi bir şey desem "Ne oluyoruz ulan?" olurdun değil mi?
under veya holy'e öm gönder, ilgileniyorlar.
hocam naptın ya daha üst mesajı okumayı bitirmeden kendi kendime lan naptım ben bu adama yine niye biriyle tartıştım kaçtır sana söylüyorum kimseyle tartışma kısa kes işte neyin peşindesin olm sen diye yürümeye başlamıştım kendime
gece gece aklımı aldın yeminle -
basit aslında
yunusemre tarafından 07/Ara/19 03:27 tarihinde düzenlenmiştir -
yunusemre bunu yazdı
basit aslında
holyone hocam gözü kapalı yapar heralde :D
-
ajan1111 bunu yazdıyunusemre bunu yazdı
basit aslında
holyone hocam gözü kapalı yapar heralde :D
Aslında tam da öyle bir problem de, diğer işlerin odağını kuvvetli tutmak gerektiğinde veya hazırda birden fazla odak konusu olduğunda bazen böyle ufak mevzulara giriş yapmak zor gelebiliyor insana.
-
düzenledim. ondan konu hort (: