Meşhur Bilgisayarcılar Ve Dinler Hakkındaki Görüşleri
-

"Zamanın etkin kullanımı açısından, dinler oldukça verimsiz. Pazar günü yapılabilecek bir sürü iş var." 
"Bence dinler olmadan da ahlak sahibi olabiliriz. Üstelik özellikle organize dinler yüzünden başımıza pek çok kötü şey geldi." 
"Bir ateist olarak, hiçbir dini liderin takipçisi değilim. Yine de bazen aralarından bazılarının söylediklerine hayran kalabiliyorum." 
Steve Wozniak: "Ben de ya bir ateist ya da agnostiğimdir (aralarındaki farkı bile bilmiyorum). Hiç bir zaman kiliseye gitmedim ve gitmeyi de düşünmüyorum. Steve Jobs ise Doğu dinlerinin çok da sıkı olmayan bir hayranı olabilir, fakat bu bile onda bariz değildir ve onun hiç bir zaman düzenli olarak kiliseye gittiğini de duymadım. Tabi bu bilgilerim kulaktan dolma." 
'Tanrı ile Larry Ellison Arasındaki Fark: Tanrı aslında Larry Ellison'un ta kendisi olduğunun farkında değil.' isimli bir kitabında dinleri tanımadığını yazdı. 
Ateist olduğu biliniyor. 
Ateist olduğu biliniyor. -
Bill Gates her zamanki gibi olaya ticari olarak bakmış :). İçlerinde sevdiğim bir tek Richard Stallman, en güzel cevabı da o vermiş. Linusun dediğine de katılıyorum, ateist olduğu halde çok dürüst insanlar tanıyorum.
-
Elalemin dini inançları tahribatı ne ilgilendirir hoca ??
meşhur bilgisayarcılar dinsiz bizde onları mı örnek alalım nedir amaç ?
Bu adamların ne yediği ne içtiği nasıl metodlar izlediği günlük yaşantıları ilham kaynakları şun bu ilgilendirir de din hakkındaki görüşleri bizi ne ilgilendirir ne yararı olur ateist olursa daha güzel işler mi yapıyorlar neler dir yoksa yazdıkları programlarda dini vecibelere göre mi hareket ediyorlar bana kalırsa konu saçma -
hepsi benden
-
bill amcam benim ya :)
-
zchan da haklı. Öyle heryerde konuşamıyorlarki bunu gibiler. Konuşabileceyi tek mekan bulmuş keyfini çıkarıyor. Afarim sana ZZzchan devam et böle tamam mı :)
-
dindar olupda çok para kazananlarda var. bknz: usame bin ladin :D
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------
dindar olupda çok para kazananlarda var. bknz: usame bin ladin :D
-----------------------------kafasını kullanıyor diye mi parası var acaba ?
petrolü var amerika arkasında onu kukla gibi kullanıyor.. aşiret var
-
aman ne etkilendim ne etkilendim sorma..
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
bill amcam benim ya :)
-----------------------------nalet olsun içimdeki bill sevgisine diyorsunnn. :)
-
En azından dini kullanarak servet yapmamaları güzel.