Meşhur Erzincan Tulum Peyniri.
-
Tulum peynirini bilmeyeniniz yokturdur. Gerçek tulum peyniri Türkiyede sadece bir kaç bölgede yapılmaktadır. Bu bölgelerden biriside Erzincan.
Erzincan Tulum peyniri büyük bir üne sahiptir ve avrupaya ihraç edilir.
Tamamen doğaldır hiç bir katkı maddesi yoktur içinde.
Nette yaptığım şatışlardan sonra aklıma burasıda geldi. İstiyen mürdimiz olursa satışlarımız devam etmektedir :D
peynirin fiyatı kilosu 17.5 olup tüm Türkiyeye gönderebiliyorum. Gönderme işini genelde kargodan ziyade şehirler arası otobüsle gerçekleştiriyorum. Çünkü kargo arabasında tazeliğinden kayıplar olabiliyor. Hal böyle olunca kargo masrafıda olmuyor otobüsler para almıyor çünkü.
Neyse istiyen müridimize yardımcı olabilirim.
Saygılar
Mürit
Seadog
-
Sıcak bazlama ve de tereyağı.Yanına da çay :| Allah'ından bul hacı :|
-
hocam durrrr işte olay budur ben devamlı alıyorum istanbuldan ama has erzincan tadını vermiyor bidonlarla mı satış yapıyorsunuz?
edit: bu arada has köy peyniri demi erzincandan üretim
-
Sencer bunu yazdı:
-----------------------------
katılıyorum hocaa :| otlu peynir olacak birde .. Ooof offf :| -
Sencer bunu yazdı:
-----------------------------olsada yesek valla.
-
casey bunu yazdı:
hocam durrrr işte olay budur ben devamlı alıyorum istanbuldan ama has erzincan tadını vermiyor bidonlarla mı satış yapıyorsunuz?
edit: bu arada has köy peyniri demi erzincandan üretim
-----------------------------Hocam has be has köy üretimi ve 1. kalite. Evet zaten bidonla satıyorum hocam. Peynirden şüphen olmasın gerçekten lezzetli.
-
Hiç karnım acıkmazdı konu başlığını görünce açıktım.
-
İftardan sonra açaydınya konuyu :D
-
Ya arkadaşlar kusura bakmayın ben hiç Ramazanı hesaba katmadım konuyu açarken :D
-

-
seadog bunu yazdı:
Ya arkadaşlar kusura bakmayın ben hiç Ramazanı hesaba katmadım konuyu açarken :D
Yemin ederim ağlamak istiyorum :(