folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Meslek Yüksek Okulu Bölüm Tavsiyesi ?

Meslek Yüksek Okulu Bölüm Tavsiyesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Gemi İnşa Teknikerliği ama sözel değil ama parası fena

yıkılma sakın !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

hocam en iyisi ilaç mümessilliği  bir nevi pazarlama ea olması lazım ama sözel puanla gireceksen ea ona yakın bi şeyler çıkar ama para yapıyım dersen gemicilikle ilgili bölümler vardı bi arkdaşla tanışmıstım 2 yıllık denizcilikmiydi tam hatırlayamadım bölümü ama öyle bi şeylerdi çocuk mezun oldu hemen iş bulmuşdu 4. kaptan mı oldum dedi 2. kaptan mı tam hatırlamıyorum 1 yıl sonra 

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

pdr nin 2 yıllık bölümü vardı adını unuttum orayı oku hem zibille kız vardır o bölümde hemde dgs yi kazanırsan iş imkanı iyi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    HolyReform bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

2 yıllık okuyacağına git kendini boğaz köprüsünden at :)

beyin bedava

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hacı bu nasıl soru böyle soru mu olur.Telefon tavsiyesi ister gibi "ben hayatımın geri kalanında yapacağım işi seçemedim bir fikrim yok ve siz bir tavsiyede bulunun" diyorsun.

Öncelikle senin kendini tanıman lazım.Sen kendini tanımıyorsan zaten hiçbir meslekde vasatın üstüne çıkamazsın.Çünkü kendini tanımayan insanın hayalleri olmaz ne yapacağını bilmez öylesine yaşar.

Önce sen kafandaki soruları cevapla ve kararını kendin ver.Yoksa seni tanımayan adamlar sana doktor ol moktor ol diye yönlendirir seni sende işini sevmeyerek yaparsın sonra hastanın karnında makas,gazlı bez falan bırakırsın bazı beyinsiz doktorların yaptığı gibi.

Önce kafandaki soruları cöz kendini tanı ve hayatta nasıl bir yeri kendine layık gördüğünü belirle.2 seneliği ayağına prangayla koymazlar bir sene daha calıs 4 seneliği tutturmayı dene.Ama 2 senelikde de kendini geliştirebilirsin hedeflerine bağlı.

EDIT:Bu yukarda yaptıklarımı yapmaya zahmet etmek istemezsen burdaki tavsiyelerden birini al gitsin.

u235 tarafından 13/Oca/13 02:17 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Kiev e git orada oku u235 le beraber :D

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
Toplam Hit: 1758 Toplam Mesaj: 17