folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mesleki Yeterliliği Olmayan Öğretmeni Nereye Şikayet Ederiz

Mesleki Yeterliliği Olmayan Öğretmeni Nereye Şikayet Ederiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mkrp
    mkrp's avatar
    Erkek

adam hem bir şeyden anlamıyor hemde ahkam kesiyor dil bilgisi ve öğretme kabiliyeti sıfır zaten birşey öğretecek bilgiside yok üniversite öğretim üyesi doç. filan değil. Ne yapabiliriz bilinçli arkadaşlar . bizim okul bitiyor bizden sonrakiler bari bişeyler öğrensin . 

İnsanlar kahramanları oynuyorlar; çünkü korkaklar. Azizleri oynuyorlar; çünkü kötü ruhlular. Suikastçıyı oynuyorlar; çünkü yanıbaşlarındaki komşularını öldürmek için yanıp tutuşuyorlar. İnsanlar oynuyorlar ; çünkü doğuştan yalancılar!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Haci meble iletisime gec kesin.Mesleki yeterliligi olmayan adamlar bu ulkenin gelecek neslinide mesleki bilgisi zayif yetistiyor.Pesini birakma olayin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    mkrp bunu yazdı

adam hem bir şeyden anlamıyor hemde ahkam kesiyor dil bilgisi ve öğretme kabiliyeti sıfır zaten birşey öğretecek bilgiside yok üniversite öğretim üyesi doç. filan değil. Ne yapabiliriz bilinçli arkadaşlar . bizim okul bitiyor bizden sonrakiler bari bişeyler öğrensin . 

bir halt olmaz adamı başka okula alırlar sadece 

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Bizimde ilk okul 4 ve 5. sınıf zamanımız hocanın masasında gazete okumasını izlemekle geçti. OC'nin nalburu vardı butun ilgisi ordaydı amk. Onca ogrencinin ahını aldı pezevenk. Ailelerde ilgili değil ki amk çözemediler mevzuyu.

Kesin şikayet et hocam ekmek yemesin oyleleri.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

kadrolu memursa eğerki sadece soruşturma açılır. yada sen mahkemeye verirsin mahkemede yazılı sınava tabi tutarsa bişey olur. 

meb yerini bile değiştirmeyebilir. ama sen yinede meb ve bimere mail at güzel daya döşe. hatta elinde sağlam kanıt varsa işin rengi biraz daha değişir. ciddiye alınırmı diye düşünme kesin alınır. eskisi gibi değil artık. 

kardeşimin okulunda müdür sayısal sınıf açmıyordu bi şikayete baktı.götünden kan aldılar sonra 

imzayı bıraktım basıyorum artık
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Eğitimle alakalı her kuruma yaz, bimerde dahil olmaz üzere,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı
    mkrp bunu yazdı

bir halt olmaz adamı başka okula alırlar sadece 

Valla onu bilmiyorumda sadece memurluk icin ogr. gibi onemli bir meslegi secip mesleki olarak bilgisiz adamlar  cok.Bizim lisede de vardi oyle hoca diyemeyecegim tipler.Wampserver internetsiz calismiyor diyeninden tut asp ve asp.neti ayni dil sananina kadar bir suru vardi.Halada aynilarmis kendilerini gelistirmemisler.Sonra adam uni. bitiriyor ama tek basina hesap makinesi bile yazamiyor sonuc issizlik.

Uzun lafin kisasi ogretmenlik,doktorluk,polislik gibi meslekleri suistimal edenlere acimayin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Bizim okulda da vardı öyle dallamalar.

Adam plc'nin p'sinden anlamıyordu. Bize ögretmeye calısıyodu. Sonradan atölye şefine, müdür yardımcısına, müdüre baya kişiye çıktık konuştuk.

Bizim hocayı değiştirmişlerdi.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BEDB1N
    BEDB1N's avatar
    Erkek

Şuan Okullardaki Öğretmenlerin En Az 60'nın Hiç Mesleki Bilgisi Yok.Zaten Böyle Bir Eğitim Sisteminde Yetersiz Öğretmenlerin Olmasıda Normal

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Her yerde var o tip insanlar hacı, önüne geçilmesi çok zor artık. Millete tez yazdıran mı ararsın, dışarıya yaptığı işleri öğrencilere yaptırıp yapmayandan not kıran mı ararsın. Hoca yerine asistan görmekten gına gelmişti, dört saatlik blok ders yapılacak deniyor, asistan yollanıyor o da durmayıp bırakıp çıkıyor gidiyor. Böyle geçti bir senem. :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Haci meble iletisime gec kesin.Mesleki yeterliligi olmayan adamlar bu ulkenin gelecek neslinide mesleki bilgisi zayif yetistiyor.Pesini birakma olayin.

Ogretim gorevlisi demis, MEB ile alakasi yok.
    Ogretim gorevlileri alanlarinda uzman kisilerdir, eger dedigin gibiyse cok saglam torpili var demekki. Onu da yerinden edemezsin zaten...

vatandaşa kafam girsin!..
Toplam Hit: 1991 Toplam Mesaj: 12