Mesleki Yeterliliği Olmayan Öğretmeni Nereye Şikayet Ederiz
-
adam hem bir şeyden anlamıyor hemde ahkam kesiyor dil bilgisi ve öğretme kabiliyeti sıfır zaten birşey öğretecek bilgiside yok üniversite öğretim üyesi doç. filan değil. Ne yapabiliriz bilinçli arkadaşlar . bizim okul bitiyor bizden sonrakiler bari bişeyler öğrensin .
-
Haci meble iletisime gec kesin.Mesleki yeterliligi olmayan adamlar bu ulkenin gelecek neslinide mesleki bilgisi zayif yetistiyor.Pesini birakma olayin.
-
mkrp bunu yazdı
adam hem bir şeyden anlamıyor hemde ahkam kesiyor dil bilgisi ve öğretme kabiliyeti sıfır zaten birşey öğretecek bilgiside yok üniversite öğretim üyesi doç. filan değil. Ne yapabiliriz bilinçli arkadaşlar . bizim okul bitiyor bizden sonrakiler bari bişeyler öğrensin .
bir halt olmaz adamı başka okula alırlar sadece
-
Bizimde ilk okul 4 ve 5. sınıf zamanımız hocanın masasında gazete okumasını izlemekle geçti. OC'nin nalburu vardı butun ilgisi ordaydı amk. Onca ogrencinin ahını aldı pezevenk. Ailelerde ilgili değil ki amk çözemediler mevzuyu.
Kesin şikayet et hocam ekmek yemesin oyleleri.
-
kadrolu memursa eğerki sadece soruşturma açılır. yada sen mahkemeye verirsin mahkemede yazılı sınava tabi tutarsa bişey olur.
meb yerini bile değiştirmeyebilir. ama sen yinede meb ve bimere mail at güzel daya döşe. hatta elinde sağlam kanıt varsa işin rengi biraz daha değişir. ciddiye alınırmı diye düşünme kesin alınır. eskisi gibi değil artık.
kardeşimin okulunda müdür sayısal sınıf açmıyordu bi şikayete baktı.götünden kan aldılar sonra
-
Eğitimle alakalı her kuruma yaz, bimerde dahil olmaz üzere,
-
1234567B bunu yazdımkrp bunu yazdı
bir halt olmaz adamı başka okula alırlar sadece
Valla onu bilmiyorumda sadece memurluk icin ogr. gibi onemli bir meslegi secip mesleki olarak bilgisiz adamlar cok.Bizim lisede de vardi oyle hoca diyemeyecegim tipler.Wampserver internetsiz calismiyor diyeninden tut asp ve asp.neti ayni dil sananina kadar bir suru vardi.Halada aynilarmis kendilerini gelistirmemisler.Sonra adam uni. bitiriyor ama tek basina hesap makinesi bile yazamiyor sonuc issizlik.
Uzun lafin kisasi ogretmenlik,doktorluk,polislik gibi meslekleri suistimal edenlere acimayin.
-
Bizim okulda da vardı öyle dallamalar.
Adam plc'nin p'sinden anlamıyordu. Bize ögretmeye calısıyodu. Sonradan atölye şefine, müdür yardımcısına, müdüre baya kişiye çıktık konuştuk.
Bizim hocayı değiştirmişlerdi.
-
Şuan Okullardaki Öğretmenlerin En Az 60'nın Hiç Mesleki Bilgisi Yok.Zaten Böyle Bir Eğitim Sisteminde Yetersiz Öğretmenlerin Olmasıda Normal
-
Her yerde var o tip insanlar hacı, önüne geçilmesi çok zor artık. Millete tez yazdıran mı ararsın, dışarıya yaptığı işleri öğrencilere yaptırıp yapmayandan not kıran mı ararsın. Hoca yerine asistan görmekten gına gelmişti, dört saatlik blok ders yapılacak deniyor, asistan yollanıyor o da durmayıp bırakıp çıkıyor gidiyor. Böyle geçti bir senem. :D
-
u235 bunu yazdı
Haci meble iletisime gec kesin.Mesleki yeterliligi olmayan adamlar bu ulkenin gelecek neslinide mesleki bilgisi zayif yetistiyor.Pesini birakma olayin.
Ogretim gorevlisi demis, MEB ile alakasi yok.
Ogretim gorevlileri alanlarinda uzman kisilerdir, eger dedigin gibiyse cok saglam torpili var demekki. Onu da yerinden edemezsin zaten...