Messenger Görüntülü Konuşma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emir_mashadov
    emir_mashadov's avatar
    Erkek

Beyler bir bilgisayarda msnede sorun var görüntülü konuşma yapmıyor.Messenger kullanılmıyor diyor.8.1 görüntülü arama kurulamıyor diyor.Ne yapacağımı bilmiyom ortalıktada bu konu ile ilgili kesin çözümde bulamadım herkes bişey yazmış ama ne yaptyımsa olmadı...

[ #emir_mashadov ] - ...|...Yorumsuz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emir_mashadov
    emir_mashadov's avatar
    Erkek

Ya beyler bir el atında halledelim bu sorunu delircem yoksa tek umudum burası çünkü denemediğim şey kalmadı..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

messengeri iyice sildiğine emin olduktan sonra tekrardan kurmayı denedinmi sıfırdan

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emir_mashadov
    emir_mashadov's avatar
    Erkek

silip tekrar yükledim olmadı ama messenger tammıylen kaldırabileceğin bir pro varmı veya başka bir çözümü

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

mesengerdan olduguna eminmisin ? görüntüdemi konusmadamı   hangisinde sorun var ? ses driver ınıda kontrol edebilirsin hatta sağ alttan ses simgesinden özelliklerden mikrofonu felanda deneyebilirsin. gerçe yapmısındır büyük ihtimalde genede sölim.

edit: your uninstall i kullan hocam, tamamen kaldırmak için msn i

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emir_mashadov
    emir_mashadov's avatar
    Erkek

kamera çalışıyor bir sorun göremedim mesengerda hata kodu veriyor : Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70013)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Şöyle bir çözüm önerisi buldum hoca bir dene bakalım olacak mı?

C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne gidin ve msnmsgr.exe dosyasını seçin, CTRL + C tuşlarına basın ardından CTRL + V tuşlarına basın. Kopyası msnmsgr.exe adında yeni bir dosya oluşacak. Bu dosyayı seçin ve F2 tuşuna basarak dosyayı "msnmsgr2.exe" olarak yeniden adlandırın. Not: Varsayılan olarak Windows XP'de dosya uzantıları görünmemektedir. Dosya adı sizde "msnmsgr.exe" yerine "msnmsgr" olarak görünüyorsa oluşturacağınız yeni dosyanın tam adı "msnmsgr2" olmalıdır.

Windows her açıldığında Windows Live Messenger 2009, msnmsgr.exe ile başlar. Web kamerası sorununu çözen msnmsgr2.exe ile başlaması için Başlat > Çalıştır > regedit yazıp enter'layın.
    Sol taraftan tıklayarak aşağıdaki anahtar adına gelin:

Alıntı:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run 

Sağ taraftaki listede yer alan "MsnMsgr" verisine çift tıklayın ve msnmsgr.exe'yi, msnmsgr2.exe olarak değiştirin ve "Tamam" tuşuna basın.

Eğer Windows Live Messenger'ı kısayolundan başlatıyorsanız kısayoluna sağ tıklayın ve Özellikler'e girin, Hedef bölümündeki msnmsgr.exe dosyasının adını msnmsgr2.exe olarak değiştirin.

Daha pratik ya da resmi bir çözüm gelene kadar Windows Live Messenger 2009'da görüntülü ve sesli aramalarda problem yaşayanlar bu çözümü kullanabilirler.

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

8.1 artık cam açmıyor

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emir_mashadov
    emir_mashadov's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

Şöyle bir çözüm önerisi buldum hoca bir dene bakalım olacak mı?

C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne gidin ve msnmsgr.exe dosyasını seçin, CTRL + C tuşlarına basın ardından CTRL + V tuşlarına basın. Kopyası msnmsgr.exe adında yeni bir dosya oluşacak. Bu dosyayı seçin ve F2 tuşuna basarak dosyayı "msnmsgr2.exe" olarak yeniden adlandırın. Not: Varsayılan olarak Windows XP'de dosya uzantıları görünmemektedir. Dosya adı sizde "msnmsgr.exe" yerine "msnmsgr" olarak görünüyorsa oluşturacağınız yeni dosyanın tam adı "msnmsgr2" olmalıdır.

Windows her açıldığında Windows Live Messenger 2009, msnmsgr.exe ile başlar. Web kamerası sorununu çözen msnmsgr2.exe ile başlaması için Başlat > Çalıştır > regedit yazıp enter'layın.
    Sol taraftan tıklayarak aşağıdaki anahtar adına gelin:

Alıntı:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run 

Sağ taraftaki listede yer alan "MsnMsgr" verisine çift tıklayın ve msnmsgr.exe'yi, msnmsgr2.exe olarak değiştirin ve "Tamam" tuşuna basın.

Eğer Windows Live Messenger'ı kısayolundan başlatıyorsanız kısayoluna sağ tıklayın ve Özellikler'e girin, Hedef bölümündeki msnmsgr.exe dosyasının adını msnmsgr2.exe olarak değiştirin.

Daha pratik ya da resmi bir çözüm gelene kadar Windows Live Messenger 2009'da görüntülü ve sesli aramalarda problem yaşayanlar bu çözümü kullanabilirler.

-----------------------------
    Hocam ben bu yoLuda denedim yişnede olmadı...Yokmu bunun kesin bir çözümü

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

boşuna kasma hocam denendi bir çözümü için uğraşmadım son sürümü kurdum oldu bitti.. tek kamera değil bir başkası seni eklediği zaman onay uyarısı gelmiyor, dosya transferde edemiyorsun böyle hatalarda çıkıyor bazen..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emir_mashadov
    emir_mashadov's avatar
    Erkek

hocam messengere tammıylen kaldırıp tekrar yükledim yinede aynı sorun var

Toplam Hit: 7002 Toplam Mesaj: 22