Messenger Mailde Firefox Kullanabilir Miyiz?
-
hoca çok teşekkür ederim, ben konularımı ve mesajlarımı takip eden bi insanım merak etme, bu program rene'nin dediği gibi varsayılan tarayıcı olanı açıyor, seçme imkanımız yok ama.arkadaşın dediği gibi bende de açmadı ama olur bu kadar olduktan sonra tekrar teşekkür ederim ilgin için
-
bendede ie acıyor ve cok uyuzuma gidiyor bazen kitleniyor acarken :/
nedir babamın ve microsoftun ie sewgisi :D mozilla yükledim masaüstüne aldım adına Internet Explorer yazdım simgesinide bizim ezük ie simgesi yaptım babam hala farkında deil =)
ayrıca denetim masasından windows bileşeni kaldır kısmından sildiiğim halde bu neden silmiyor calıstıra yazıncada acılıyor.. :/
+ klavyedeki multimedya tuslarını winampa yönlendirebilecek bi program varmıdır .. ?
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------bendede ie acıyor ve cok uyuzuma gidiyor bazen kitleniyor acarken :/
nedir babamın ve microsoftun ie sewgisi :D mozilla yükledim masaüstüne aldım adına Internet Explorer yazdım simgesinide bizim ezük ie simgesi yaptım babam hala farkında deil =)
ayrıca denetim masasından windows bileşeni kaldır kısmından sildiiğim halde bu neden silmiyor calıstıra yazıncada acılıyor.. :/
+ klavyedeki multimedya tuslarını winampa yönlendirebilecek bi program varmıdır .. ?
-----------------------------
a4tech'in sitesinden KB8,21 serisi klavyelerin programlarını indir ordan klavyenin multimedia ve diğer tuşlarına istediğin exe'yi ekleyebilirsin.YALNIZ a4tech olmayan klavyelerde bazen çalışıyor bazen çalışmıyor mesela bende logitech var bunda çalışıyor bazılarında çalışmıyor, sende de a4tech varsa işin iş:) -
yöndendiriliyor deyip kalmaması lazım o sayfayı 1 sn sorna geçiyor bende.
-
firefoxta sekmeyi(kendi mail hesabın) al cubuga yerleştir olsun bitsin ff den tıkla gir hemen
-
Xp cd sini takarak program ekle / kaldır a gir windows bileşenlerini ekle kaldır var
onu seç internet exploreri kaldır bilgisayarından
artık ie olmadığı için başka tarayıcı ile açmak zorunda kalacak ve senin bilgisayarında kaç tane tarayıcı var bilmiyorum ama varsayılan olanı açacaktır.
windows liwe messenger penceresinin ayarlar sekmesinde tarayıcı ayarları olması lazım oradan listeye gir firefox u işaretle
kolay gelsin
-
windows live mesenger beta yı indir varsayılan tarayıcını firefox yap olsun bitsin
daha önceden ben sormuştum ama cevap gelmemişti
neyse kolay gelsin