folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Messenger Mailde Firefox Kullanabilir Miyiz?

Messenger Mailde Firefox Kullanabilir Miyiz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    hoca çok teşekkür ederim, ben konularımı ve mesajlarımı takip eden bi insanım merak etme, bu program rene'nin dediği gibi varsayılan tarayıcı olanı açıyor, seçme imkanımız yok ama.arkadaşın dediği gibi bende de açmadı ama olur bu kadar olduktan sonra tekrar teşekkür ederim ilgin için

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

bendede ie acıyor ve cok uyuzuma gidiyor bazen kitleniyor acarken :/

nedir babamın ve microsoftun ie sewgisi :D  mozilla yükledim masaüstüne aldım adına Internet Explorer yazdım simgesinide bizim ezük ie simgesi yaptım babam hala farkında deil =)  

ayrıca denetim masasından windows bileşeni kaldır kısmından  sildiiğim halde bu neden silmiyor  calıstıra yazıncada acılıyor.. :/

+ klavyedeki multimedya tuslarını winampa yönlendirebilecek bi program varmıdır .. ?

(:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    kerim bunu yazdı:
    -----------------------------

bendede ie acıyor ve cok uyuzuma gidiyor bazen kitleniyor acarken :/

nedir babamın ve microsoftun ie sewgisi :D  mozilla yükledim masaüstüne aldım adına Internet Explorer yazdım simgesinide bizim ezük ie simgesi yaptım babam hala farkında deil =)  

ayrıca denetim masasından windows bileşeni kaldır kısmından  sildiiğim halde bu neden silmiyor  calıstıra yazıncada acılıyor.. :/

+ klavyedeki multimedya tuslarını winampa yönlendirebilecek bi program varmıdır .. ?

-----------------------------
    a4tech'in sitesinden KB8,21 serisi klavyelerin programlarını indir ordan klavyenin multimedia ve diğer tuşlarına istediğin exe'yi ekleyebilirsin.YALNIZ a4tech olmayan klavyelerde bazen çalışıyor bazen çalışmıyor mesela bende logitech var bunda çalışıyor bazılarında çalışmıyor, sende de a4tech varsa işin iş:)

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

yöndendiriliyor deyip kalmaması lazım o sayfayı 1 sn sorna geçiyor bende.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    firefoxta sekmeyi(kendi mail hesabın) al cubuga yerleştir olsun bitsin ff den tıkla gir hemen

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Xp cd sini takarak program ekle / kaldır a gir windows bileşenlerini ekle kaldır var

onu seç internet exploreri kaldır bilgisayarından

artık ie olmadığı için başka tarayıcı ile açmak zorunda kalacak ve senin bilgisayarında kaç tane tarayıcı var bilmiyorum ama varsayılan olanı açacaktır.

windows liwe messenger penceresinin ayarlar sekmesinde tarayıcı ayarları olması lazım oradan listeye gir firefox u işaretle 

kolay gelsin

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek

windows live mesenger beta yı indir varsayılan tarayıcını firefox yap olsun bitsin

daha önceden ben sormuştum ama cevap gelmemişti 

neyse kolay gelsin

Boş sayfaya imza atmam!
Toplam Hit: 2143 Toplam Mesaj: 18