Messenger"In İlk 10 Yılı Messenger"In Son On Yıldaki Önemli Kilometre Taşlarından Bazılarına Bakın.
-
-
Hey gidi msn nirden nire
-
up hocam
-
msn 7.5 i özledim :)
-
aSdFgH bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------engüzel sürümüydü gewçen yükledim ama çalışmıyor artık yeni sürüm yükle diyor
-
6.2 rulz.
-
icq geri gelsin
-
o6u2 bunu yazdı:
icq geri gelsin
:D -
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------aSdFgH bunu yazdı:
-----------------------------engüzel sürümüydü gewçen yükledim ama çalışmıyor artık yeni sürüm yükle diyor
-----------------------------vazgecılmezdır 7.5 hala kullanıyorum
Kullanmak için msnmsgr.exe-sağ tık-özellikler-uyumluluk-windows2000
-
Kesinlikle bu janjanlı çamaşır yıkayan(!) sürümlerin amacından saptığını düşünmekle birlikte hedef kitleyi hesaba katarsak mantıklı olduğu gerçeğiyle yüzleşiliyor . Ben de tek bir güncelleme dahi almam o sürüm kendini imha edip kullanılmaz hale gelene kadar hoş o kadar çok bekleyince alışma sürecinde betaları kaçırdığımdan birden yepyeni birşeyle karşılaşıyor hele şu live a geçiş yok muydu aman yarappi!!!
Ayrıca icq güzel bişeydir fakat son olarak gtalk(L) insanlar alışsa da kullansak hızlı falan; saçma sapan hedeler de yok.
-
evet bende msn live 8.1 sürümünde kaldım şu aralar.
live'e geçmem uzun sürdü zaten baya bi kullandım 7.5 'u hem hızlı hem de gayet güzeldi.
ama msn live'deki bazı özellikler için mecbur geçtim, hangi özellikler dersen hatırlamıyorum şuan:D
gtalk olayı güzel ama kimse bilmiyor, msn'in adı var bi kere..
gtalk basit hızlı sesli konuşmalarda gayet güzel ses, kesilme pek olmuyor.