Messi Den Gol Şöleni...
-
ronaldo ile messi arasında tek fark var
messi erkeklerin favorisi ronaldo kızların ayrıca ibrahimovic 2 sindende iyi benim gözümde
-
Ronaldinho 29(1980) yaşında messi 22 (1987) yaşında , ronaldinho çok çakal ya .. en güzel videolar "nike" reklamı tadında videolar hoca :)
@ edit mesela bu
-
Ronalda mahallenin serserisi Messi iyi aile çocuğu
-
infernaL bunu yazdı:
-----------------------------ronaldo ile messi arasında tek fark var
messi erkeklerin favorisi ronaldo kızların ayrıca ibrahimovic 2 sindende iyi benim gözümde
-----------------------------Futboldan Anlayan Adam İşte :) Zlatan Ibrahimović in üstüne tanımam. c.ronaldo, messi,ronaldenyo, bunlar şöhreti kapmış futbolcular zlatan yetenekli ne kamerada fazla görünür nede gece hayatında ama sahada en az bi golü vardır :)
-
4snake bunu yazdı:
-----------------------------infernaL bunu yazdı:
-----------------------------ronaldo ile messi arasında tek fark var
-----------------------------Futboldan Anlayan Adam İşte :) Zlatan Ibrahimović in üstüne tanımam. c.ronaldo, messi,ronaldenyo, bunlar şöhreti kapmış futbolcular zlatan yetenekli ne kamerada fazla görünür nede gece hayatında ama sahada en az bi golü vardır :)
-----------------------------Eto'o bi forvet olarak ibrahimovic den daha yırtıcı ve daha iyi bence :)
-
I LOVE IBRACADABRA
-
ronaldo itici oldugu kadar dir de aynı zamanda..
ama messi iyidir eli yüzü temizdir .. sevilir sayılır.. kardeştir candır..
ronaldo mu messi mi derlerse messi derim..
ama torresdeki hayvan gücü kimse de yok..
-
ronaldoyu şişire şişire bi bok yaptılar
messi ile kıyaslanamaz
-
bence Nanİ