Mesut Çevik GTA5 Online Sınırsız Para Hilesi
-
Hocalar herkes Mesut Çevik ' i tanıyordur zaten geçen yaptığı gameplay videosunun ilk kısmında sınırsız para hilesini anlattı, müridlerin işine yarar belki işinize yaramasa bile GTA online evrenine şöyle bir göz atmak için izleyebilirsiniz.
-
Hoşuma giden 2 şey vardı ; 1.si araba modifiye garajı 2.si ttnete alttan alttan vurmaları :D ben rahatladım ta..
-
obarey 2 saatlik tanitim videosu mu olur :|
-
underzero bunu yazdı
ne tanıtım videosu bildin adamlar online takılıyorlar :)
-
PanxeR bunu yazdıunderzero bunu yazdı
ne tanıtım videosu bildin adamlar online takılıyorlar :)
aynen :D
-
Pc için çıkmadımı bu daha
-
gta 5 online para hilesinde 3. sayfadayız, yakında ilk sayfaya geliriz, sonra millet bu konudan adamın videoya geçer onbiler adamı izler, subscribler yağar falan filan, ben burda artniyet sezdim konu silinebilir mi?! abarttım biraz sanırım oynayamıyom diye kıskanmış da olabilirim :/
-
kahhrolsun gta 5 kahrolsun gta 5, pc ye gelmesinler zaten amk fakirleri allah bilir paraları yetmiyodur.
-
hsyN bunu yazdı
gta 5 online para hilesinde 3. sayfadayız, yakında ilk sayfaya geliriz, sonra millet bu konudan adamın videoya geçer onbiler adamı izler, subscribler yağar falan filan, ben burda artniyet sezdim konu silinebilir mi?! abarttım biraz sanırım oynayamıyom diye kıskanmış da olabilirim :/
hocam naptın sen :/ ben nerden tanıyım mesut çeviki tanıyan tanıyor zaten :/ herif zaten dh de haber yapsa sub yağar :/
-
Oyun süpermiş ama cidden
Gerçek hayat kurmuşlar gta 4 ü bile oynıyamadımki 5 i oynıyım :D pc kaldırmıyor :D kaldırsa bile donuyo konsol lazım
-
HolyZat bunu yazdı
Oyun süpermiş ama cidden
Gerçek hayat kurmuşlar gta 4 ü bile oynıyamadımki 5 i oynıyım :D pc kaldırmıyor :D kaldırsa bile donuyo konsol lazım
abi adam görev yapmaya gidio millet evinin önü rampa diye arabayla fırlıyor :D