Mesut Yar ' In Fatih Abinin Yazısına Yaptığı Yorum.
-
Fatih abinin BJK hakkında yazdığı yazıyı BJK fanatiği mesut yara mail olarak ilettik.. Oda siteye üye olup yorum yapmış .. Belkide sabah mesut yar la uyan türkiyede dile getirdi.. bun blmioruz.. :)
Saygılar.. -
?
-
çok pardon linki unutmuşum..
http://www.depresifkalem.com/karalamalar/oylesine-degil-olesiye/ -
Hmmm Güzelmish. Şişko Sunucu Güzel Bişiler Yapmısh.
-
Linki unutmuşum kusura bakmayın..
-
eee yorum nerede ??
pardon eklenmiş yeni gördüm :)
-
Sitenin linkini bazı ünlülere göndermek MUHRİP kardeşimin fikriydi. Eğer böyle bir yorum ortaya çıktıysa; büyük pay sahibi olan yine MUHRİP kardeşimdir. Yoruma gelince: haddinden fazla şaşırdım ve mutlu oldum.
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
Sitenin linkini bazı ünlülere göndermek MUHRİP kardeşimin fikriydi. Eğer böyle bir yorum ortaya çıktıysa; büyük pay sahibi olan yine MUHRİP kardeşimdir. Yoruma gelince: haddinden fazla şaşırdım ve mutlu oldum.
Bir faydam dokunduysa ne mutlu bana abi.. -
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Hocam mesut yar mutlu olsun senin yazını okuduğu için bak yazyom buraya tiryakin olur senin :)
-
MUHRIP bunu yazdı:
HannibALgan bunu yazdı:
Bir faydam dokunduysa ne mutlu bana abi..
-----------------------------köşe yazarlarınada gösterin ilgilerini çeker belki
-
Cok Guzel bir yazıya cok guzel bır Yorum olmus"MUHRİP" Arkadısıma tesekkur ederım paylastığı için :)